Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas » Ristet Brød med Bønnemos & Røget Laks
Ristet Brød med Bønnemos & Røget Laks opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ristet brød med bønnemos & røget laks:
- 150 g frosne edamamebønner
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- Salt
- Friskkværnet peber
- 6 skiver godt brød
- 1 fed hvidløg
- 100 g røget laks
- 1 lille bakke karse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Ristet Brød med Bønnemos & Røget Laks:
Kog bønnerne i vand i ca. 10 minutter, til de er meget møre. Blend dem med citronsaft og olivenolie til en grov puré. Smag til med salt og peber.
Rist brødene.
Pil hvidløget og gnid det mod brødene. Smør brødene med bønnepuréen, og læg dem på et fad. Læg lakseskiver ovenpå, og drys med karse og friskkværnet peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.