Opskrifter » Desserter » Pandekager & Vafler » Sprøde Pandekager
Sprøde Pandekager opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sprøde Pandekager:
Til ca. 15 pandekager.
Bland alle ingredienserne til en glat dej uden klumper. Lad den hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.
Opvarm en pande ved middel temperatur, smelt en klat smør derpå og hæld ½-1 dl dej på panden.
Vend pandekagen, når den er lysebrun, steg den færdig på den anden side, og læg den på en tallerken eller i et tærtefad, når den er færdig.
Fortsæt til der ikke er mere dej.
Server med lige hvad du har lyst til: vanilleis, marmelade, sukker, sirup, frugt, bær osv.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.