Opskrifter » Søde Sager » Bolcher » Sælunger


Print opskriften på Sælunger Print opskrift

Del på Facebook

Sælunger opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sælunger:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sælunger:

Den engelske lakrids pakkes i en pose, kommes i fryser og knuses med en hammer.

Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden).

Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel.

Når massen har nået en temperatur, hvor man kan arbejde med den i hånden uden at brænde sig, triller man den ud til stænger, som enten kan klippes i stykker med en olie-smurt saks eller en gammeldags brødskærer.

NB! Lav ikke bolcher med små børn, da de kan brænde sig på massen.

Sælunger opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.