MadKampen » Artikler » Grundregler for kogning af fisk
Grundregler for kogning af fisk
Hemmeligheden ved god kogt fisk afhænger i allerhøjeste grad af suppen fisken koges i. Tager man sig tid til at forberede en god kogelage, bliver resultatet perfekt. Man kan koge en stor portion ad gangen og fryse den ned.
2½ dl vand
3 spsk hvid vineddike
1 skive citron
1 løg skåret i skiver
Det hvide fra en porre
2 små gulerødder
8 stilke persille
8 peberkorn
1 laurbærblad
1½ spsk groft salt
2 kryddernelliker
1. Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde, og lad den koge en times tid.
2. Si lagen.
3. Lad fisken småsyde. Evt. i ovn ved 175°C. Skum omhyggeligt.
4. Fisken bør kun syde - ikke koge - så bevares smagen bedst. Beregn ca. 5-10 minutter for fileter og ca. 15-30 minutter for en hel fisk. Si suppen inden den anvendes til sauce.
Sådan koges fisken:
1. Læg den rensede, hele fisk eller fieksfileter i en lav gryde.
2. Hæld den varm, siede lage over så det netop dækker.
Flere artikler
-
Tips til din grillfest – sådan bliver din grillfest en dundrende succes
http://www.madkampen.dk/p/tipstildingrillfest
... -
Historie og Fakta om Focaccia
http://www.madkampen.dk/p/focaccia
Alle kender focaccia - her kan du læse lidt om det italienske brød. Du kan også finde en opskrift på brødet, så du selv kan komme igan... -
Derfor bør du investere i nye køkkenmaskiner og -redskaber
http://www.madkampen.dk/p/derfor-boer-du-investere-i-nye-koekkenmaskiner-og-redskaber
Der er ikke nogen tvivl om, at det er en helt fantastisk hobby at have at være god til at lave mad og dyrke madlavningen som en hobby, der ...