Naan
I Indien får man tit serveret varme dråbeformede naanbrød. De bages traditionelt i tandoori-lerovne, hvor maden sættes ned ovenfra.
Brødene klappes og strækkes, før de presses mod ovnens vægge, hvor de hænger over flammerne. Det er sådan, de får deres dråbeform.
Man kan godt bage naanbrød i en almindelig ovn, men den helt specielle smag og aroma fra tandoori-ovnen kommer selvfølgelig til at mangle.
Naan smager godt til indiske karryretter og krydret mad. Brødet kan faktisk bruges i stedet for bestik og er glimrende til at suge saucen op med :-)
Naan kan fås i mange varianter, blandt andet:
Oste naan - med ostefyld
Keema naan - med fyld af hakket lamb
Peshwari naan - med frugtfyld
Hvidløgs naan - drysset med hvidløgsolie
Fyldt naan - med fyld af grøntsager
Flere artikler
-
Lav Din Egen Modellervoks
http://www.madkampen.dk/p/lav-din-egen-moddelervoks
Det er nemt at lave sin egen modellervoks - du kan selv bestemme farverne, og der sker ikke noget, hvis junior tager en bid af sagerne.... -
Chokoladepynt
http://www.madkampen.dk/p/chokoladepynt
Smeltet chokolade kan bruges til mange slags dekorationer. Her fortælles der om nogle af de figurer du kan bruge til at "peppe" dine kager ... -
Hold den perfekte middag for vennerne
http://www.madkampen.dk/p/hold-den-perfekte-middag
...