Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Jordbærtrifli
Jordbærtrifli opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordbærtrifli:
- 400 g friske jordbær
- 100 g sukker
- 150 g makroner
- 6 spsk portvin
- ½ liter jordbæryoghurt
- ½ liter piskefløde
- 2 spsk sukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Jordbærtrifli:
Jordbærrene renses, skæres i skiver og drysses med sukker.
Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Hedvinen (portvin eller sherry) hældes henover. Jordbærrene fordeles ovenpå.
Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten. Hæld cremen henover jordbærrene. Pynt med flødeskum og jordbærskiver.
Lad den stå og trække i køleskab i 4-5 timer inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.