Opskrifter » Drikke » Forfriskninger

Forfriskninger

21 retter fundet i Forfriskninger kategorien.

Ugens Opskrifter:

Nem Slush-Ice med Ananassmag Hyldeblomstsaft Jordbær-hyldeblomstsaft


  1. Nem Slush-Ice med Ananassmag

    Nem Slush-Ice med Ananassmag

    Hæld alle ingredienserne i en blender, og kør til isterningerne er blevet til meget små stykker. Hæld slush-icen i et glas, og servér med det samme. Tip! Hvis du har nogle frosne ananasstykker kan de også sagtens køres med....

  2. Hyldeblomstsaft

    Hyldeblomstsaft

    Kom skærmene i en stor gryde eller lignende beholder med låg. Skyl citronerne godt og skær dem i skiver. Læg citronskiverne i gryden ovenpå skærmene. Bland citronsyren med sukkeret (evt. rørsukker), og opløs sukkeret i kogend...

  3. Rabarbershake

    Hæld godt med isterninger i en kande. Hæld rabarbersirup, danskvand, mælk og fløde i og rør det hele godt. Lækker forfriskning på en varm sommerdag, smager lidt som milkshake...

  4. Boblende Hindbærlimonade

    Kog hindbær op med 2 spsk vand. Sigt herefter kernerne fra, og stil saften på køl. Opløs sukkeret i vandet og citronsaften. Bland hindbærsaften med sukkervandet. Fyld en kande godt med isterninger, citronskiver og mynte. ...

  5. Hyldeblomstsaft med Jordbær

    Kog sukker og citronsyre op i vandet til sukkeret er opløst. Ryst hyldeblomstskærmene godt for snavs og insekter. Skyl hvis det er nødvendigt. Skyl citronerne og skær dem i skiver. Fordel blomster og citronskiver i en gryde med...

  6. Detox-Vand

    Vask citron og agurk og skær dem i tynde skiver. Hæld citronskiver, agurk og mynteblade i en kande og fyld op med vand. Stil vandet på køl i mindst 4 timer, men gerne natten over inden det drikkes....

  7. Lækker Iskaffe

    Blend alle ingredienserne og server i et glas med sugerør. Hvis du vil lave den ekstra lækker, topper du lige med en klat flødeskum....

  8. Gammeldags Citronlimonade

    Kog sukker og vand til sukkeret er opløst. Afkøl sukkerlagen lidt. Skær citronerne i skiver, kom dem i en skål og hæld citronsaft og sukkerlagen over. Lad det trække 4 timer inden det serveres med knust is og evt. lidt mynte som...

  9. Jordbær-hyldeblomstsaft

    Jordbær-hyldeblomstsaft

    Giver næsten 2 liter saft. Skyl blomsterne og bærrene godt. Mos bærrene. Kom de mosede bær, blomsterne, citronskiverne og citronsyren i en skål. Kog vand og sukker op og rør atamon i. Hæld den varme lage over blandingen i skålen....

  10. Rabarberlimonade

    Giver ca. 2 liter. Ingredisnerne koges langsomt op - kun lige til det ser kogepunktet, ellers mistes den dejlige farve fra rabarberne. Sigt rabarberkødet fra, og hæld limonaden på atamon/spiritusskyllede flasker. Servér med mas...

  11. Hjemmelavet Iste

    Kog vandet. Skræl med en kartoffelskræller citronen i lange strimler, og pres saften uf af den. Bland vandet med citronsaften, tilsæt sukker (alternativt lidt flydende sødemiddel), smag til, og læg derefter de 3 tebreve derned. ...

  12. Nem Slush-Ice med Ananassmag

    Nem Slush-Ice med Ananassmag

    Hæld alle ingredienserne i en blender, og kør til isterningerne er blevet til meget små stykker. Hæld slush-icen i et glas, og servér med det samme. Tip! Hvis du har nogle frosne ananasstykker kan de også sagtens køres med....

  13. Sommerbowle

    Bland juice og frugt i en stor bowle. Kom isterninger og ginger ale i. Lige inden serveringen kan man tilsætte lidt gin (eller vodka eller hvidvin). Det er en festlig optakt til en hyggelig aften....

  14. Limedrink

    I et højt glas kommes isterningerne og citronskiver. Hæld limejuicen og den kolde hvidvin på. Fyld op med dansk vand og servér med sugerør....

  15. Rosédrink

    I et højt glas kommes is og appelsinskiver. Rosévinen hældes over. Fyld glasset op med tonic (eller dansk vand) og servér straks....

  16. Ischokolade

    I et glas kommes et par skefulde vanilleis. Der fyldes op med kold kaffe og kakaomælk. Pynt med en top flødeskum. Lad glasset stå et øjeblik, så ingredienserne bliver let blandede....

  17. Jordbærbowle

    Skyl bærrene og fjern stilkene. Halvér dem. Kom bærrene i en stor glasskål og drys flormelis over. Sæt skålen i køleskabet en times tid. Hæld halvdelen af hvidvinen over og lad det trække endnu en times tid i køleskabet. ...

  18. Sangria

    Bland rødvin, cognac og sukker i en kande. Rør til sukkeret er helt opløst. Skyl frugten omhyggeligt og skær den i skiver eller terninger. Kom frugt og kanelstang i kanden. Dæk kanden til og sæt den i køleskabet ca. 2 timer. Ti...

  19. Hyldeblomstdrik

    Skyl skærmene meget grundigt i flere hold vand. Kom dem i en stor gryde eller lignende beholder med låg. Skyl citronerne og skær dem i skiver. Læg citronskiverne i gryden. Bland citronsyren med sukkeret, og opløs sukkeret (evt. r...

  20. Litchibrus med Hindbær & Rosenvand

    Skræl og udsten litchi. Kør litchi og hindbær gennem juicepresseren. Mix med rosenvand, hæld i glas og top op med danskvand og server straks. Opskriften er til 1 person...

  21. Ananasbrus

    Kør ananas gennem en juicepresser. Hæld i glas, top op med danskvand og isterninger, og drik med det samme. Opskriften er til 1 person...

  22. Jordbær & Nektarinbrus

    Halvér og udsten nektarinerne og pil stilkene af jordbærrene. Kør frugten gennem en juicepresser, hæld i glas og top op med danskvand og isterninger. Opskriften er til 1 person....