Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Ørredrulle med Spinat


Print opskriften på Ørredrulle med Spinat Print opskrift

Del på Facebook

Ørredrulle med Spinat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave Ørredrulle med spinat:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Ørredrulle med Spinat:

Rør ørredfileten med mayonnaise, kvark og peber til det er en jævn masse.

Udblød husblasen i rigeligt koldt vand i 5 minutter, og smelt den derefter over et vandbad eller i mikroovnen.

Pisk husblasen i fiskemassen.

Herefter piskes æggehviden stiv og vendes forsigtigt i fiskemassen.

Bred lakseskiverne ud på et stykke stanniol eller film, så de danner et rektangel.

Skyl og damp spinaten, og lad den dryppe godt af i et dørslag.

Fordel spinaten ovenpå laksen og bred ørredmoussen ud over. Rul det stramt til en roulade, og lad den stå og trække i køleskabet i mindst 3 timer.

Anret rouladen på salat med citronbåde og æg.

Serveres med et godt, groft brød og en god hjemmerørt dressing.

Ørredrulle med Spinat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Ørredrulle med Spinat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Tunlagkage Lakseroulade med Spinat og Flødeost Laksewraps Lakserulle med Flødeost Arlas Lakseruller