Opskrifter » Forretter » Kylling & Kalkun » Kalkunmousse med Rucola


Print opskriften på Kalkunmousse med Rucola Print opskrift

Del på Facebook

Kalkunmousse med Rucola opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunmousse med rucola:



Opskrift indsendt af


Kalkunmousse med Rucola opskrift

SÃ¥dan laver du Kalkunmousse med Rucola:

Puds evt. fedt af kalkun og skinke og skær kødet i små tern. Findel kødet sammen med appelsinsaft og kvark i en blender.

Pisk fløden. Skyl citronen i lunkent vand og riv den yderste gule skal af. Hak den fint. Rør det hele i kalkun/skinkepuréen. Tilsæt timian og smag til med salt og cayennepeber. Hæld massen op i en skål, dæk med folie og stil den koldt 1 time.

Skyl rucolabladene, tør dem og fordel dem på 4 tallerkener. Bland citronsaft, vineddike og olivenolie. Stænk dressingen over salatbladene.

Dyp en ske i koldt vand, form ægformede boller af moussen og anret på tallerkener. Servér straks.

Tip: I stedet for røget kalkun kan man bruge hamburgerryg. Udelad da skinken og puréri stedet med 125 g urtekrydret flødeost.

Print opskriften på Kalkunmousse med Rucola Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling & kalkun kategorien

Kyllingesalat Fasters Hønsesalat på ananasringe