Opskrifter » Alt Det Andet » Mest til Børn
Mest til Børn
10 retter fundet i Mest til Børn kategorien.
-
Jordbær Ispinde
Giv jordbærrene et hurtigt opkog - ca. 1 minut. Kør derefter alle ingredienserne i en foodprocessor til du har en cremet konsistens. Fordel ismassen i små isforme, og sæt dem i fryseren i minimum 8 timer....
-
Festlig Farsret
Rør kød, æg, mel og krydderier med mælken til en fin fars. Hak løgene, skræl æblerne og skær dem i tern. I et smurt ildfast fad lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, derefter det sidste af farsen. Dæk farsbrød...
-
Pølsesalat
Skær pølserne i fine skiver. Snit hvidkålen fint, og hak løgene. Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland det sammen med pølserne og kålen. Pynt salaten med tomatskiver og karse....
-
Appelsindrik
Appelsinsaften piskes eller blendes med halvdelen af mælken. Resten af mælken tilsættes, og der blendes/piskes igen. Serveres med isterninger. Tip! Anvendes appelsinjuice istedet for saft, er blandingsforholdet lige dele juice o...
-
Kød i Urter
Til 2 børn Kødet skæres i terninger og brunes i en gryde. Persillerod og gulerødder renses, skæres i tern og kommes i gryden. Vand, tomatpuré og krydderier tilsættes. Retten koger 10 minutter. Makaronierne brækkes i s...
-
Rå Æblekage med Ymercreme
NB! Æblekagen skal først tilberedes lige før brug. Æblerne skylles og rives groft. Makronerne knuses og lægges lagvis med æblerne i en serveringsskål eller i portionsglas. Ymer og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og...
-
Nem Chokoladeis
Æggeblommerne piskes grundigt med flormelis. Chokoladen knækkes og smeltes over vandbad. Den smeltede chokolade hældes i æggeblommerne. Fløden piskes stiv, og vendes i chokolademassen. Skålen sættes i fryseren, og der rø...
-
Juliennesuppe for Børn
Alle grøntsagerne renses, og skæres i tern eller ringe. Grøntsagerne svitses i margarinen, og når de er begyndt at blive lidt bløde, hældes vandet ved. Bouillonen tilsættes, og suppen småkoger ca. 15 minutter eller til grønts...
-
Børnegullasch
Kødet skæres i terninger. Løget hakkes groft, og gulerødderne skæres i tern. Kødet brunes i margarine, og det tages op. Løgternene svitses til de er klare. Krydderier tilsættes, og kødet lægges tilbage i gryden sammen ...