Opskrifter » Alt Det Andet » Mest til Børn

Mest til Børn

10 retter fundet i Mest til Børn kategorien.

Ugens Opskrifter:

Dinosaurus Æg


  1. Jordbær Ispinde

    Giv jordbærrene et hurtigt opkog - ca. 1 minut. Kør derefter alle ingredienserne i en foodprocessor til du har en cremet konsistens. Fordel ismassen i små isforme, og sæt dem i fryseren i minimum 8 timer....

  2. Festlig Farsret

    Rør kød, æg, mel og krydderier med mælken til en fin fars. Hak løgene, skræl æblerne og skær dem i tern. I et smurt ildfast fad lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, derefter det sidste af farsen. Dæk farsbrød...

  3. Pølsesalat

    Skær pølserne i fine skiver. Snit hvidkålen fint, og hak løgene. Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland det sammen med pølserne og kålen. Pynt salaten med tomatskiver og karse....

  4. Appelsindrik

    Appelsinsaften piskes eller blendes med halvdelen af mælken. Resten af mælken tilsættes, og der blendes/piskes igen. Serveres med isterninger. Tip! Anvendes appelsinjuice istedet for saft, er blandingsforholdet lige dele juice o...

  5. Kød i Urter

    Til 2 børn Kødet skæres i terninger og brunes i en gryde. Persillerod og gulerødder renses, skæres i tern og kommes i gryden. Vand, tomatpuré og krydderier tilsættes. Retten koger 10 minutter. Makaronierne brækkes i s...

  6. Rå Æblekage med Ymercreme

    NB! Æblekagen skal først tilberedes lige før brug. Æblerne skylles og rives groft. Makronerne knuses og lægges lagvis med æblerne i en serveringsskål eller i portionsglas. Ymer og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og...

  7. Nem Chokoladeis

    Æggeblommerne piskes grundigt med flormelis. Chokoladen knækkes og smeltes over vandbad. Den smeltede chokolade hældes i æggeblommerne. Fløden piskes stiv, og vendes i chokolademassen. Skålen sættes i fryseren, og der rø...

  8. Juliennesuppe for Børn

    Alle grøntsagerne renses, og skæres i tern eller ringe. Grøntsagerne svitses i margarinen, og når de er begyndt at blive lidt bløde, hældes vandet ved. Bouillonen tilsættes, og suppen småkoger ca. 15 minutter eller til grønts...

  9. Børnegullasch

    Kødet skæres i terninger. Løget hakkes groft, og gulerødderne skæres i tern. Kødet brunes i margarine, og det tages op. Løgternene svitses til de er klare. Krydderier tilsættes, og kødet lægges tilbage i gryden sammen ...