Opskrifter » Alt Det Andet » Mest til Børn » Børnegullasch
Børnegullasch opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave børnegullasch:
- 300 g mellemskært oksekød
- 25 g margarine
- 1 løg
- 1 tsk salt
- 1 knsp peber
- 100 g gulerødder
- ½ dåse hakkede tomater
- 2 dl vand
- 150 g pølser
- 2 spsk mel
- 2 dl madlavningsfløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Børnegullasch:
Kødet skæres i terninger.
Løget hakkes groft, og gulerødderne skæres i tern.
Kødet brunes i margarine, og det tages op.
Løgternene svitses til de er klare.
Krydderier tilsættes, og kødet lægges tilbage i gryden sammen med gulerødder og dåsetomater.
Retten småkoger ca. 45 minutter.
Pølserne skæres i små skiver og koger med de sidste 10 minutter.
Der røres en jævning af mel og fløde, og denne tilsættes lidt ad gangen.
Serveres med kartoffelmos eller løse ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.