Opskrifter » Bagværk » Formkager » Ananaskage
Ananaskage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ananaskage:
- 100 g flydende margarine
- 250 g sukker
- 4 æg
- 300 g hvedemel
- 2 tsk vanillesukker
- 2 tsk bagepulver
- 200 g ananastern
- 2 dl ananassaft
- Chokoladeknapper
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ananaskage:
Rør først sukkeret sammen med margarinen enten med en håndmixer eller køkkenmaskine.
Derefter tilsættes et æg ad gangen, og der røres godt ind imellem.
De resterende ingredienser tilsætte, og der røres til dejen har en jævn konsistens.
En springform fores med bagepapir eller smøres, og dejen hældes heri.
Kagen bages i 40-45 minutter ved 175°C (varmluft).
Den varme kage overhældes med chokoladeknapper, som glattes til et jævnt lag, når de er smeltet.