Opskrifter » Bagværk » Formkager
Formkager
23 retter fundet i Formkager kategorien.
-
Amerikansk Squashkage
Bland alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt olien og de letsammenpiskede æg samt de revne squash. Rør dejen til den er jævn. Hæld den i en smurt form. Bag kagen ved 190°C i (springform) 90 minutter, (sandkageform) 60 mi...
-
Gulerodskage
Tænd ovnen på 175°C Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen sammen med revne gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt springform. ...
-
Chokoladenøddekage
Tænd ovnen på 170°C og smør en springform. Smelt chokolade og smør ved svag varme. Pisk æggene lette og skummende - pisk derefter sukkeret i. Hak hasselnødderne groft og rør dem i. Sigt mel, kakao og pulverkaffe sammen o...
-
Nøddekage med Chokoladeovertræk
Blend nødderne. Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk æggehviderne stive, pisk langsomt sukkeret i til en sej masse. Fold de blendede nødder og det afkølede smør i nødderne. Kom dejen i en smurt og sukkerdrysset springform....
-
Chokolade-Appelsinkage
Rør smørret med melet. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Bland i en anden skål sukker, bagepulver og muskat. Vend dette i dejen. Tilsæt vanilleessens, appelsinskal og chokoladespåner. Hæld dejen i ...
-
Appelsinsandkage
Rør sukker og margarine grundigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Rør mel, bagepulver, appelsinsaft og revet appelsinskal i. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den ved 175°C i ca. 45 minutter. Hæld glasur rørt med app...
-
Ølkage
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til dejen har en ensartet konsistens. Smør en rugbrødsform, og hæld dejen heri. Bag kagen ved 200°C i 50-55 minutter. Afkøl kagen, skær den i skiver,...
-
Pistaciekage
Smør og sukker piskes lyst og luftigt. Pistaciemassen tilsættes, og der piskes igen. Æggeblommerne kommes i - en ad gangen, og der piskes godt imellem hver. Tilsæt den revne appelsinskal. Bland de hakkede nønner, chokoladen, m...
-
Sandkage
Rør alle ingredienserne til en jævn dej. Hæld dejen i en smurt sandkageform (1½ liter). Bag kagen ved 180°C i almindelig ovn i ca. 45 minutter. Test med en kødnål. Tip: tilsæt evt. lidt chokoladestykker, appelsinsaft, bana...
-
Ananaskage
Rør først sukkeret sammen med margarinen enten med en håndmixer eller køkkenmaskine. Derefter tilsættes et æg ad gangen, og der røres godt ind imellem. De resterende ingredienser tilsætte, og der røres til dejen har en jævn ...
-
Delicious Chokolade Kage
Tænd ovnen på 165°C. Rør smør og sukker sammen og tilsæt de 3 æg. Rør i dejen og bland vanillesukker, kakao, mel, bagepulver i og kom mælken i til sidst. Rør i dejen og hæld den dejen i en smurt form. Sæt formen p...
-
Kakaokage med Kokos
Tænd ovnen på 175°C og smør en springform. Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Bland mel, kokosmel, kakao og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Pisk æggehviderne let stive og...
-
Orange Chokoladekage
Tænd ovnen på 160°C og smør en springform. Rør smør, sukker, vanillesukker, kaffe og appelsinskal skummende. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og kakao og sigt det i skiftevis med mælken. Rør dejen sammen. ...
-
Appelsinkrydderkage
Bland mel, natron, krydderier og sukker. Tilsæt appelsinskal og mandler. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen. Tilsæt det smeltede fedtstof. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Hæld dejen i en smurt form og ba...
-
Kaffekage
Pisk æg og sukker til en æggesnaps. Tilsæt sirup under omrøring. Tilsæt derefter mel ,bagepulver og vaniljesukker. Dernest kaffegrume (1½ spsk) eller kaffe (½ dl) - hvis du bruger kaffegrums, skal du også bruge mælk, elle...
-
Fedtfattig Bagt Æblekage
Æblerne skrælles og skæres i tern. Sukker og æg piskes sammen. Mel, bagepulver og vanillesukker blandes i. De skrællede æbler vendes i dejen. Dejen hældes i en bageform og bages i 45-55 minutter ved 175°C. Tip! Dobbeltporti...
-
Appelsinfrisk Drømmekage
Margarinen blødgøres og røres med sukkeret. Derefter tilsættes æggene ét ad gangen. Til sidst blandes hvedemel og bagepulver, der er sigtet, sammen. De revne appelsinskaller tilsættes, og det hele røres til en ensartet dej. En s...
-
Fedtfattig Chokolade-Banankage med Glasur
Ovnen tændes på 170°C. Sukker piskes skummende i æggene. Resten af ingredienserne piskes i. Dejen hældes i en springform og bages i ovnen ca. 45 minutter (foretag strikkepindsprøven for at se om den er klar). Ingredienserne t...
-
Nøddekage med Appelsin & Gulerod
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt gulerødder og appelsinskal. Bland nødder, mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en smurt springform. Bag den ca. 50 minutter ved 175°C på nederste ovnrille. Læg folie...
-
Gurlis Kartoffelkage
Tænd ovnen på 175°C, pensl en form og drys med rasp. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggeblommer. Bland mel og bagepulver. Mos kartoflerne. Bland begge dele i dejen, sammen med mandlerne. Pisk hviderne meget stive. Vend dem...
-
Orange Nøddechokoladekage
Margarine røres med sukker, derefter tilsættes æggene - et ad gangen. Sigt mel, vanille, bagepulver og kakao i skiftevis med mælken. En del af nødderne samt hele appelsinen tilsættes. Til sidst røres det kogende vand i dejen...
-
Fedtfattig Choko-Banankage
Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt æblemos, bananmos, A38, æg og appelsinskal. Rør dejen sammen med en håndmixer. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en springform og bag kagen ved 180...
-
Italiensk Chokoladekage
Smelt chokoladeknapperne i mælken. Rør farin og vanillesukker i, og lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom...
-
Amerikansk Squashkage
Bland alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt olien og de letsammenpiskede æg samt de revne squash. Rør dejen til den er jævn. Hæld den i en smurt form. Bag kagen ved 190°C i (springform) 90 minutter, (sandkageform) 60 mi...
-
Gulerodskage
Tænd ovnen på 175°C Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen sammen med revne gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt springform. ...