Opskrifter » Bagværk » Kager » Simpel Japansk Cheesecake
Simpel Japansk Cheesecake opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave simpel japansk cheesecake:
- 3 æg
- 120 g hvid chokolade
- 120 g neutral smøreost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Simpel Japansk Cheesecake:
Tænd ovnen på 170°C
Del æggene i blommer og hvider og pisk hviderne stive.
Smelt chokoladen over vandbad. Når den er helt smeltet, tilsættes smøreosten imens den stadig er over vandbad.
Tag skålen op af vandbadet, og rør æggeblommerne i.
Tilsæt 1/3 af de stiftpiskede æggehvider og vend dem i dejen. Når dejen er jævn, tilsættes resten af hviderne halvdelen ad gangen.
Smør lidt olie på bagepapir og kom dejen i en springform. Bank forsigtigt formen mod bordet et par gange for at fjerne luftbobler.
Bag først kagen 15 minutter ved 170°C. Derefter 15 minutter ved 160°C. Til sidst slukkes ovnen og man lader kagen bage videre i yderligere 15 minutter på eftervarmen.
Drys evt. lidt flormelis på toppen inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.