Opskrifter » Salater » Kartoffelsalater » Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven
Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lun kartoffelsalat med Æg & oliven:
- 1 kg skrubbede, små kartofler
- 1 liter vand
- 1 spsk olivenolie
- ½ tsk groft salt
- 400 g dampet broccoli
- 2 finthakkede rødløg
- 1 liter renset feldsalat
- 200 g fetaost ELLER salattern
- 75 g grønne oliven uden sten
- 2 hårdkogte æg
- 2 spsk olivenolie
- Friskkværnet peber
- 200 g grovbrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven:
Til 4 personer.
Halvér kartoflerne. Kom dem i en gryde med kogende vand. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i 3 minutter. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Tilsæt olie og vend dem godt rundt.
Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir, drys dem med salt og bag dem midt i ovnen ca. 15 minutter ved 250°C.
Læg de lune kartofler i et fad sammen med broccoli i buketter, løg og feldsalat. Fordel feta/salattern, oliven og kvarte æg på salaten. Dryp med olie, drys med peber og servér straks med grovbrød til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.