Opskrifter » Slankeopskrifter » LCHF - Low Carb » Pandeguf
Pandeguf opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pandeguf:
- 1 lille løg
- 100 g champignon
- 100 g cocktailpølser
- 1 spsk smør
- 1 tsk oregano
- Salt
- Peber
- 100 g cherrytomater
- 2 æg
- ½ dl fløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Pandeguf:
Til 1 person.
Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Svits løg og svampe i smørret, til de begynder at tage farve.
Tilsæt pølserne og lad dem svitse med et par minutter. Tag dem af panden igen.
Krydr med oregano, salt og peber.
Halvér tomaterne. Pisk æg og fløde sammen, hæld det på panden sammen med tomater og pølser og lad det simre over svag varme, til æggemasen har sat sig.
Servér evt. med en god salsa.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.