Opskrifter » Slankeopskrifter » Sense » Sense - BlomkÃ¥lstoast
Sense - Blomkålstoast opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sense - Blomkålstoast:
Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Bland det med æg og salt.
Form farsen på størrelse med toastbrød, og læg dem på en bageplade med bagepapir (der bliver cirka 8).
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.
Lav derefter en toast som du normalt ville, put den i et toastjern.
HF1-2: Blomkål
HF 3: Æg, skinke, ost (hvis den er fedtfattig)
HF4:
Fedt: ost (hvis den er fed)
Smagsgiver: Sennep
Servér evt. med lidt grøntsagsstænger og en mælkedip ved siden af.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.