Madkampen.dk » Ingredienser » Sennep

Opskrifter på mad med Sennep

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Sennep indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce

    Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...


  2. Cremet Pastasalat med Karry & Bacon

    Til 3 personer. Bring en gryde med vand og salt i kog, og tilsæt pastaen. Kog den efter anvisningen på posen. Hak løg og peberfrugt fint. Steg baconternene og læg dem på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Rør ingredien...


  3. Amerikanersuppe med Bacon & Ost

    Til 6 personer. Steg baconskiverne sprøde i en stor gryde. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Brun oksekødet i det overskydende baconfedt. Når det er brunet, lav en fordybning i kødet. Tilsæt 2 spsk smør og lad det smelte. ...


  4. Hjemmerørt Aioli

    Pisk æggeblommerne med sennep, eddike, hvidløg, salt og peber. Tilsæt olien lidt ad gangen, og pisk indtil olien er optaget og den ønskede konsistens opnået. Smag til....


  5. Sense - Blomkålstoast

    Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Bland det med æg og salt. Form farsen på størrelse med toastbrød, og læg dem på en bageplade med bagepapir (der bliver cirka 8). Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter. ...


  6. Sense - Hotdog

    Blanchér grøntsagerne. Hæld dem i en blender sammen med æg. Bland massen sammen med revet ost (ikke i blenderen), salt og peber. Bred nogle klatter ud på en bageplade og bag dem ca. 10 minutter ved 220°C Servér som hotdo...


  7. Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs

    Til 4 personer. Opvarm ovnen til 150°C Afpuds mørbraden og skær den i skiver af 2 cm´s tykkelse. Bank dem flade med hånden og drys dem med salt, peber og timian. Rens champignon og skær dem i kvarte. Steg baconternene på ...


  8. Krydderurtedressing

    Hak krydderurterne fint og pres hvidløgsfedene. Rør derefter alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber. Lad dressingen trække et par timer inden den skal spises. Denne dressing ville passe rigtig godt t...


  9. Gratineret Pastafad med Blomkål

    3-4 personer. Del blomkålen i små buketter. Vend dem med olivenolie, salt, peber og halvdelen af timianbladene. Læg dem i et ildfast fad og steg dem i ovnen ved 190°C i 20 minutter, til de er let lysebrune. Kog pastaen efter anvis...


  10. Nemme Gule Ærter

    Varm suppen, tilsæt lidt timian og bouillon. Når det koger, tilsættes en passende mængde "Møllerens Gule Ærter", lad det koge 5 minutter og smag til med salt og peber. Læg pølserne (du kan også bruge medister) i suppen, og la...


  11. Bodils Hamburgerryg

    Vend kødet i peber og paprikakrydret rasp. Brun det på en pande. Smør med sennep på begge sider, og læg dem i et ildfast fad. Drys med timian. Svits champignon og løg på en pande i 5 minutter. Tilsæt tomaterne og fløden. Hæl...


  12. Krabberuller

    Til 2 personer. Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved middel varme, og hæld æggemassen på. Lad massen sætte sig, vend omeletten, og lad den bage i yderligere et par minutter. Bland...


  13. Pizza-Æggekage

    Sennep

    Forvarm ovnen til 175°C. Slå æggene ud i en skål og tilsæt mælk, salt og peber og pisk det godt sammen. Tilsæt bagepulver og pisk det godt. Skær cocktailpølserne i mindre stykke og rør dem i sammen med majsene. Kom æggeb...



  14. Hurtig Laksesalat med Rejer & Rucola

    sennep

    2 personer. Bag laksen ved 200°C i 20 minutter. Lad det køle helt af. Mos laksen og rør den med skyr, sennep, krydderier og purløg. Smag til. Server på en bund af rucola og pyntet med rejer....



  15. Rød Tunsalat

    Mos tunen med en gaffel sammen med mayonnaise, sennep, tomatpuré/sambal oelek, salt, peber og citronsaft. Kom tunsalaten på et stykke ristet brød og servér evt. med en æble-gulerodssalat....


  16. Æggeroulade med Ost

    Ryst mel og mælk sammen og kog det op i en gryde. Tag gryden væk fra blusset og pisk æggeblommen i sammen med salt, peber, sennep og paprika. Pisk æggehviden stiv og vend den rundt i massen. Bred dejen ud på et stykke bagepapi...


  17. Spidskålssalat med Bacon & Feta

    sennep

    Snit spidskålen fint og skær rødløg i fine tern. Steg baconen og champignonerne sprøde på en pande. Smuldr fetaosten eller skær den i tern alt efter hvilken du har valgt. Rist pinjekernerne. Vend alle ingredienserne til ...



  18. Sømandens Drøm

    Form 4 bøffer, drys dem med salt og peber. Steg baconen på panden, og tag den af, når det er sprødt. Lad det dryppe af på fedtsugende papir. Steg bøfferne ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme. Svits løg...


  19. Light Kartoffelsalat

    4 personer. Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 10-15 minutter. Lad dem køle af. Bland A38, fromage frais, løg og sennep. Smag til med salt, peber, citronsaft og karry. Skær kartoflerne i tern, og bland dem i dressi...


  20. Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges. Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater o...


  21. Roskumsnusk Kartofler

    Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand. Skær løget i tern og pres hvidløget. Bland alle ingredienserne godt, hæld dem i et ildfast fad eller en foliebakke og steg dem i ovnen eller på gril...


  22. Pølser med Æble-Squash

    4 personer. Skær squash og æbler i tern. Snit løgene groft. Skær peberfrugterne i strimler. Varm olien op i en stor pande. Svits løg, hvidløg og karry heri. Tilsæt squash, æbler og peberfrugter og lad det svitse i 2-3 minut...


  23. Kold Kartoffelsalat med Rygeost

    Kog kartoflerne med skræl og pil dem, så bliver de mere faste. Skær dem i tern. Skær agurk og radiser i tern. Bland alle ingredienserne til dressingen, og vend de kolde kartofler deri. Pynt med agurk, radiser og purløg og stil...


  24. Karry-Skyrdressing med Friske Urter

    Hak urterne. Bland sennep, skyr, ristet karry, citronsaft og peber sammen, og hæld derefter urterne i, og rør godt rundt. Stilles koldt indtil servering....


  25. Salat med Broccoli, Blomkål og Sennepsdressing

    Del blomkål og broccoli i små buketter. Skær stokkene i små terninger. Læg kålen i kogende vand i 2 minutter hvorefter den afdryppes og afkøles. Riv salaten i stykker. Skær brødet i små terninger, og rist dem gyldne i oli...