Opskrifter » Søde Sager » Chokolade » Hjemmelavede Flødeboller


Print opskriften på Hjemmelavede Flødeboller Print opskrift

Del på Facebook

Hjemmelavede Flødeboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hjemmelavede flødeboller:



Opskrift indsendt af


Hjemmelavede Flødeboller opskrift

Sådan laver du Hjemmelavede Flødeboller:

Giver 30 stk.


Marcipanen i 30 skiver, som lægges på bagepapir og bages ved 180 °C i 5–8 minutter.

Sukker og vand koges op, og koger i 2 minutter.
Pisk æggehviderne let og tilsæt sukkerlagen langsomt. Guffet piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 min.

Herefter sprøjtes guffet på marcipanbundene med en plastikpose (der er klippet hul i), og flødebollerne bages i 5 minutter ved 180 °C, så de får en fast overflade.

Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet chokolade.

TIP: Sukkerlagen er klar, når den er gylden i kanten. Hældes i æggehviderne kogende (121ºC), direkte fra blusset.

Holdbarheden er 3 dage ved 10-12 °c