Opskrifter » Søde Sager » Konfekt » Nougat med Appelsin & Chokoladeovertræk
Nougat med Appelsin & Chokoladeovertræk opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nougat med appelsin & chokoladeovertræk:
- Skallen af 2 appelsiner
- 350 g blød nougat
- ½ tsk stødt kanel
- 300 g mørk overtrækschokolade
- Lidt hakkede valnødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nougat med Appelsin & Chokoladeovertræk:
Skyl appelsinerne godt, og riv skallen fint.
Riv nougaten groft på et rivejern, og ælt den sammen med appelsinskal og kanel.
Bred massen ud på et smurt stykke bagepapir. Lav et rektangel, ca. 1 cm højt. Stil massen i fryseren i en halt time inden den skæres ud i kvadratiske stykker med en skarp kniv. Stil stykkerne i fryseren i yderligere 10 minutter.
Hak valnødderne fint.
Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter. Med en gaffel eller en kødnål dyppes hvert stykke konfekt i chokoladen og stilles på bagepapir. Drys straks med lidt hakkede valnødder. Fortsæt med de sidste stykker.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.