Opskrifter » Søde Sager » Konfekt » Snebolde


Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave snebolde:



Opskrift indsendt af


Snebolde opskrift

SÃ¥dan laver du Snebolde:

Skær marcipanrullen i skiver (ca. ½ cm tykkelse) og skær nougaten i små tern. Tag en skive marcipan, lægg et tern nougat på midten og rul marcipanen til en kugle med nougat i midten.

Når al marcipanen er trillet til kugler, skal chokoladen smeltes. (gør det over et vandbad, eller brug en chokoladesmelter).

Nu er marcipanen klar til at blive overtrukket med chokoladen. Sænk en gaffel med en marcipankugle ned i skålen med chokolade (stik ikke gaflen igennem kuglen) og sænk den ned i chokoladen, så kuglen bliver helt dækket af chokolade. Løft gaflen og bank den forsigtig mod siden af skålen for at få den overflødige chokolade til at dryppe af. Læg kuglen til afkøling på en tallerken eller et fad beklædt med bagepapir. Fortsæt med de resterende kugler.

Kuglerne skal afkøle lidt, men de må ikke størkne helt, de skal nemlig rulles i kokosmel mens chokoladen stadig er lidt blød. Det gøres ved at hælde kokos på en tallerken og igen bruge en gaffel til forsigtigt at trille kuglerne deri. Læg de hvide kokoskugler tilbage på bagepapiret og lad dem stivne helt, gerne et køligt sted, før de er klar til servering.

Print opskriften på Snebolde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i konfekt kategorien

Havregrynskugler Cornflakestoppe med Mandler Trøffelkugler Dadel-Havregrynskugler Chokoladeknas med Marcipan Dadelkugler