Opskrifter » Tilbehør » Chutneys » Romesco Salsa


Print opskriften på Romesco Salsa Print opskrift

Del på Facebook

Romesco Salsa opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave romesco salsa:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Romesco Salsa:

Salsaen bliver kraftigere og bedre af at stå, så lav den gerne dagen før - den kan fint holde sig i køleskabet helt op til 3 dage.

Begynd med de 2 peberfrugter. De halveres og kernerne fjernes.

Læg dem på en bageplade med skindsiden opad og kom dem i en 250°C varm ovn i ca. 20 minutter.

Tag dem ud af ovnen og kom dem i en plastikbøtte med låg og lad dem afkøle der - så bliver skindet lettere at fjerne.

Fjern nu skindet og hak frugterne fint. Mandlerne - uden skind - ristes i ovnen ved 150°C i 8-10 minutter. De hakkes fint og blandes med peberfrugtkødet i en pasende skål.

Pil hvidløgsfeddet og hak det fint. Bland det i en lille skål med paprika og olie. Kom det hele over i skålen til peberfrugt og mandler - rør godt rundt så alt blandes og smag til med salt. Dæk skålen til og sæt den i køleskabet til næste dag.

Romesco Salsa opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Romesco Salsa Print opskrift

Andre spændende opskrifter i chutneys kategorien

Tomatketchup