Opskrifter » Tilbehør » Dips » Helles Hvidløgsmayo
Helles Hvidløgsmayo opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave helles hvidløgsmayo:
- 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
- 2-3 fed hvidløg
- 2 hættefulde hvidvinseddike
- 1 knsp salt
- 1-2 dl smagsneutral olie
Opskrift indsendt af Helle Bøgh Højland
Sådan laver du Helles Hvidløgsmayo:
Tag det hele ud af køleskabet i god tid, så det får ca. samme temperatur.
Æggeblommer, presset hvidløg og hvidvinseddike blendes med stavblender.
1 dl olie hældes hurtigt i, og derefter en tynd stråle til den ønskede konsistens. Des mere olie, jo tykkere. Smag til med salt og evt. lidt mere eddike.
Smager skønt til tapas, rejer, som dressing til nye kartofler, dyppelse m.m.