Opskrifter » Tilbehør » Dips
Dips
25 retter fundet i Dips kategorien.
-
Nem Mexikansk Dip
Rør alle ingredienserne godt sammen. Stil dippen i køleskabet indtil servering. Server med tortilla chips og evt. en iskold mexikansk øl....
-
Broccomole Dip
Blend broccolien sammen med skyren til en homogen og cremet konsistens. Smag til med salt, peber, chiliflager, sukker, citronsaft og ost. Lad det trække en times tid på køl, og smag så yderligere til. Velegnet som dip eller dre...
-
Raita
Skær agurken i små tern. Skær mynten i stykker. Bland alle ingredienserne - smag til med citronsaft, salt og peber....
-
Satay Sauce
Hæld peanutbutter, kokosmælk, karry og limesaft i en gryde. Bring det i kog, og tag det af varmen igen. Smag til med fiskesauce. Serveres til som dip til kyllingespyd eller andre thai/kinesiske retter....
-
Helles Hvidløgsmayo
Tag det hele ud af køleskabet i god tid, så det får ca. samme temperatur. Æggeblommer, presset hvidløg og hvidvinseddike blendes med stavblender. 1 dl olie hældes hurtigt i, og derefter en tynd stråle til den ønskede konsistens....
-
Edamame Hummus
Kom de frosne bønner i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække et par minutter. Hæld bønnerne i et dørslag, og overhæld dem med koldt vand. Kom bønnerne i en minihakker eller blender. Hak hvidløget groft, og hæld ...
-
Guacamole med Tomat
Til ca. 4 personer (alt efter hvor højt man elsker guacamole) Skovl avocadokødet ud med en ske, hæld det i en skål og pres limesaft over. Fjern kernerne fra tomaterne og snit dem fint. Snit også løg, hvidløg og jalapenos helt f...
-
Porre-Feta Dip
Blend porrerne fint, og tilsæt fetaost, græsk yoghurt og presset hvidløg. Blend til ønsket konsistens. Smag evt. til med lidt salt og citronsaft. Hæld en smule olivenolie over inden servering....
-
Ærtepesto
Blend alle ingredienserne groft i en minihakker. Serveres evt. til et stykke kød, i en sandwich eller som "dressing" på en salat (evt. spidskål, pærer, vindruer, sukkerærter)....
-
Aubergine Dip
Skyl auberginen og skær den over pÃ¥ langs. Læg stykkerne pÃ¥ en bageplade med bagepapir med kødsiden nedad. Bag dem i 30-40 minutter ved 200°C til auberginen er helt blød. Tag skindet af. Svits løg og hvidløg i lidt olie pÃ...
-
Dip til Grøntsagsstænger
Rør alle ingredienserne sammen, og stil dippen koldt indtil servering. Ideer til grøntsagsstænger: agurk, gulerødder, slikærter, broccoli, bladselleri....
-
Hummus med Soltørrede Tomater
Hæld kikærterne i en foodprocessor sammen med soltørrede tomater, olie, citronsaft, tahini, hvidløg og salt. Kør i 1 minut, og skrab så ned fra siderne og bunden. Kør 1 minut mere. Tilsæt 2 spsk af væsken fra kikærterne. Kø...
-
Broccoli & Feta Hummus
Skær broccolien i mindre stykker - brug også stokken. Hæld alle ingredienserne pånær olie i en foodprocessor og brug puls-knappen, til det er blevet ensartet. Dryp med olie imens du bruger puls-knappen til det får den ønskede k...
-
Edamamecreme med Fetaost
Bønner, feta og yoghurt blendes. Det er vigtigt at yoghurten er tyndtflydende. Smag creme til med salt og peber. Tip! Har du ikke hvidløgssalt, så blend et par friske fed hvidløg med og smag til med almindelig salt....
-
Lynhurtig Bearnaise Dip
Rør pulveret sammen med creme fraichen. Lad det køle lidt af inden servering - til grøntsagsstave....
-
Satay Sauce
Hæld peanutbutter, kokosmælk, karry og limesaft i en gryde. Bring det i kog, og tag det af varmen igen. Smag til med fiskesauce. Serveres til som dip til kyllingespyd eller andre thai/kinesiske retter....
-
Broccomole Dip
Blend broccolien sammen med skyren til en homogen og cremet konsistens. Smag til med salt, peber, chiliflager, sukker, citronsaft og ost. Lad det trække en times tid på køl, og smag så yderligere til. Velegnet som dip eller dre...
-
Skordalia - Græsk Kartoffelhvidløgsdip
Blend kartoflerne med mandler, eddike, olie og hvidløg. Smag til med salt, og stil dippen koldt, til den skal bruges. Kan bruges som sauce, dip, spread ect....
-
Nem Mexikansk Dip
Rør alle ingredienserne godt sammen. Stil dippen i køleskabet indtil servering. Server med tortilla chips og evt. en iskold mexikansk øl....
-
Fetadip med Rød Peber (Haydari)
Skær feta og peberfrugt i mindre stykker. Pil hvidløgene Kom derefter feta, peberfrugt, hvidløg og chili i en blander og blend det til en ensartet masse. Gem evt. noget af peberfrugten skåret i små tern, som du kan røre i og gøre ...
-
Auberginedip
Forvarm grillen i ovnen. Prik auberginerne over det hele med en gaffel eller et spyd. Anbring dem på en bageplade, der er smurt med olie. Grill dem i ca. 30 minutter, eller til skindet bliver sort, og auberginerne er bløde. Vend dem n...
-
Smøreost med Sød Chili
Pisk smøreost, creme fraiche og chilisauce sammen i en lille skål med en elpisker, til blandingen er glat. Rør koriander i. Servér til forskellige grøntsagsstænger (gulerod, agurk, peberfrugt). ...
-
Raita
Skær agurken i små tern. Skær mynten i stykker. Bland alle ingredienserne - smag til med citronsaft, salt og peber....
-
Avocadodip (Guacamole)
Flæk avokadoerne, fjern stenene og skrab frugtkødet ud. Mos det med en gaffel. Rør citron- eller limesaft i med det samme for at undgå at mosen bliver brun. Tilsæt resten af ingredienserne og smag til. ...
-
3 Dips med Friskost
Gør peberfrugt og forårsløg i stand. Skær peberfrugten i små tern og forårsløgene i strimler. Rør kvark og creme fraiche sammen. Dip 1: Bland 1/3 af osten med 2 spsk mineralvand og saften af ½ citron. Rør peberfrugt og forår...
-
Mager Guacamole
Blend aspargesene til en glat puré. Skræl avocadoen, fjern stenen og hak frugtkødet. Bland aspargespuré, avocado, citronsaft, kvark, salt og cayennepeber i en skål. Rør rundt, så det bliver godt blandet. Udkern og hak tomaterne...
-
Nachos Dip af Flødeost
Bland flødeosten med hvidløg, og smør det ud på et fad. Ovenpå smøres salsasaucen. Revet ost drysses over. Hak peberfrugt, tomat og forårsløg fint, og læg dem ovenpå. Lad det hele trække i 2 timer, og servér med nach...
-
Aioli
Olien hældes meget langsomt i æggeblommerne, mens der piskes. Smag til med salt og hvidløg (alt efter hvor kraftig, du ønsker den). ...
-
Cremet Krabbedip
Læg creme fraiche, Philadelphiaost, løgpulver, paprika og salt i en foodprocessor med kniven monteret og kør det til en ensartet masse. Hak krabbekødet fint. Hæld cremen i den øverste del af en dampkoger eller i en skål som placer...