Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » SpidskÃ¥l med Krydderier & Tomat
Spidskål med Krydderier & Tomat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spidskål med krydderier & tomat:
- eks. 150 gr. eks. Sukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Spidskål med Krydderier & Tomat:
Del kålen i 1/8-dele og fjern rodstokken. Snit kålen fint, men stadig i "bidefast" bredde.
Hak løg og chili meget fint og riv ingefæren. Hak tomaterne groft.
Rist korianderfrøene til de dufter, og kværn dem så til pulver. Læg den stødte koriander i en skål sammen med gurkemeje og chilipulver.
Varm olien op i en pande og tilsæt løg, ingefær og chili. Lad det sautere ved middelvarme, til løgene er bløde og krydderierne dufter.
Kom kålen ved og vend det grundigt. Læg låg på, og lad det dampe i ca. 10 minutter. Kom tomaterne ved og krydr med salt. Lad det koge i yderligere 10 minutter inden servering.
Spis retten som den er med et stykke brød eller lidt raita. Eller som tilbehør til et stykke kød. Spidskålen kan sagtens skiftes ud med hvidkål.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.