Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Stegte RosenkÃ¥l, Balsamico & Bacon
Stegte Rosenkål, Balsamico & Bacon opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave stegte rosenkål, balsamico & bacon:
- 500 g halverede rosenkål
- 3 spsk balsamico
- 2 spsk ahornsirup
- ½ spsk ekstra jomfru olivenolie
- ½-1 tsk salt
- Lidt peber
- 4 tykke baconskiver
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Stegte Rosenkål, Balsamico & Bacon:
Opvarm ovnen til 200°C og læg bagepapir i et ildfast fad eller i en bradepande.
Pisk balsamico, ahornsirup, olie, salt og peber sammen i en stor skål.
Hæld rosenkålene i skålen, og vend det hele godt, til alle rosenkålene er dækkede.
Hæld rosenkålene i det ildfaste fad eller bradepanden, så de ligger i et enkelt lag.
Steg dem i ovnen i 30-35 minutter.
Steg i mellemtiden bacon sprødt på en pande, og bræk det i mindre stykker.
Hæld dem i en skål, og vend baconstykkerne i.