Opskrifter » Tilbehør » Saucer » Opbagt Brun Sovs


Print opskriften på Opbagt Brun Sovs Print opskrift

Del på Facebook

Opbagt Brun Sovs opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave opbagt brun sovs:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Opbagt Brun Sovs:

Smelt smørret i en gryde.

Tilsæt melet og pisk, til det er opsuget i smørret og opbagningen har taget lidt farve.

Tilsæt bouillonen (eller fonden) 1/3 ad gangen - pisk konstant.

Kog sovsen godt igennem i ca. 5 minutter.

Smag til med salt og peber og justér evt. farven med lidt kulør.

Opbagt Brun Sovs opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Opbagt Brun Sovs Print opskrift

Andre spændende opskrifter i saucer kategorien

Persillesovs