Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Forretter » Onion Bhaji - Løg Fritter


Print opskriften på Onion Bhaji - Løg Fritter Print opskrift

Del på Facebook

Onion Bhaji - Løg Fritter opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave onion bhaji - løg fritter:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Onion Bhaji - Løg Fritter:

Sigt melet i en stor skål. Tilsæt løg, spidskommenfrø, korianderfrø, chilipulver og salt. Rør det sammen, og lav en fordybning i midten. Kom 4 spsk vand i fordybningen. Bland med en gaffel, til blandingen danner en tyk, fast dej. Hvis den ser ud til at være for tynd, tilsættes mere mel.

Opvarm olie til friturestegning i en tykbundet gryde ved høj varme eller i en frituregryde til 190°C, eller til en lille dråbe dej syder kraftigt i olien.

Kom 1 spsk dej i olien og steg i ca. 1 minut, eller til dejen bliver gyldenbrun.

Tag fritteren op af olien med en hulske, og lad den tørre på køkkenrulle. Smag på fritteren, og tilsæt evt. mere salt eller chilipulver til dejen.

Steg de resterende fritter i mindre portioner. Fjern stegt dej fra olien, og lad den få den rigtige temperatur mellem hver portion. Disse fritter kan steges i forvejen og opvarmes i ovnen ved 180°C i 10 minutter inden servering.

Onion Bhaji - Løg Fritter opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Onion Bhaji - Løg Fritter Print opskrift

Andre spændende opskrifter i vegetariske forretter kategorien

Sommersalat med Quorn-fileter