Ananas
Der findes flere former for ananas, bland andet cayenne, rød spansk eller dronningeananas.
Cayenne er en stor ananas med gyldengult frugtkød, som er saftigt, syrligt og meget sødt.
Når du skal købe ananas, er det bedst at vælge en tung frugt, hvis frugtkød lige akkurat giver efter, når man trykker på den.
Ananas ses ofte i sursøde retter, bland andet sammen med and eller svinekød. Den egner sig også til kyllinge- eller skaldyrssalter.
Frisk ananas indeholder et enzym, der mørner kød, forhindrer gelatine i at stivne, får mælk til at skille og blødgør frugter.
Flere artikler
-
Hvad du spiser er altafgørende for din træning
http://www.madkampen.dk/p/hvad-du-spiser-er-altafgoerende-for-din-traening
elvom det selvfølgelig er sat på spidsen, er der noget om snakken, når folk siger, at ”du er, hvad du spiser”.... -
At Dampe
http://www.madkampen.dk/p/at-dampe
Dampning er en sund og skånsom tilberedningsmetode som lader råvarerne bevare både smag, farver og næringsstoffer. Dampkogningsmetoden ... -
Udskæringer af Svinekød
http://www.madkampen.dk/p/udskaeringer-af-svinekoed
Svinekød er trods alle diskussioner påskønnet af mange. Det er velsmagende, saftigt og relativt billigt. Desuden indeholder svinekød vig...