Madkampen.dk » Ingredienser » Margarine
Opskrifter på mad med Margarine
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor margarine indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Gulerod-Fersken Kage
Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld deje...
-
Kartoffelkage med Citronglasur
Rør margarine og sukker sammen. Rør æg i, lidt ad gangen. Riv citronen og pres saften ud. Put mel, bagepulver og citronsaft i æggemassen. Mos kartoflerne og kom dem i dejen. Hæld dejen i en bradepande, og bag kagen ved 1...
-
Skinkeboller med Purløg
Ca. 50 boller. Opløs gæren i den lunkne mælk. Tilsæt smeltet margarine. Tilsæt salt, purløg og skinketern. Tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen får den rigtige konsistens. Lad dejen hæve tildækket i 20 minutter og ba...
-
Rabarber Crumble med Mandler
Skær margarinen i tern, og hæld dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen. Smuldr dejen sammen til små klumper. Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanille og Maizena. Kom stykkerne i et smurt ildf...
-
Hindbærsnittekage
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt margarinen og pisk den i, når den er kold. Tilsæt vanillesukker. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Læg bagepapir i en bradepande (ca. 38x28) og bred dejen ud...
-
Nem Hindbærtærte
Rør margarine og sukker sammen. Pisk ægget i og til sidst mel og bagepulver. Læg dejen ud i bunden af en tærteform, og læg derpå bærrene. Rør ingredienserne til fyldet sammen, og hæld det over bærrene. Bag tærten ved 200°...
-
Bløde Luftige Kanelsnegle
Rør gæren ud i mælken. Tilsæt sukker, salt, æg og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen, og rør til dejen er blød og smidig (ca. 5 minutter). Lad dejen hæve 20 minutter. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Rul dejen ud til ...
-
Appelsinsandkage
Rør sukker og margarine grundigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Rør mel, bagepulver, appelsinsaft og revet appelsinskal i. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den ved 175°C i ca. 45 minutter. Hæld glasur rørt med app...
-
Kartoffeltærte
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt. Rør margarine og sukker grundigt og rør derefter et æg i ad gangen. Kom de afkølede, mosede kartofler i sammen med salt, appelsinskal og appelsinsaft. H...
-
Bodils Hamburgerryg
Vend kødet i peber og paprikakrydret rasp. Brun det på en pande. Smør med sennep på begge sider, og læg dem i et ildfast fad. Drys med timian. Svits champignon og løg på en pande i 5 minutter. Tilsæt tomaterne og fløden. Hæl...
-
Zebra-Kage
Pisk æg og sukker godt sammen. Tilsæt den smeltede margarine. Put mælk, mel og bagepulver i. Del dejen i 2, og kom kakaopulver i den ene halvdel. Find en (eller flere forme), der passer med det dej, der er. Hæld Kakao-dej neder...
-
Sydhavskylling
Begynd med sovsen. Skræl og hak løget og æblet. Skær bacon i strimler og svits det sammen et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland tomatpuré og mel i. Tilsæt bouillon og væden fra ananas og lad...
-
Eldoradogryde
Til 6 personer. Hver mørbrad skæres i 7-8 stykker, som bankes flade til bøffer og vendes i mel, salt og peber. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Kog panden af med vand, og si afkoget (skal bruges til sovs). Der laves...
-
Kanelkage
Smelt margarinen og rør den grundigt sammen med sukkeret. Hæld derefter kærnemælken i lidt efter lidt. Sigt derefter hvedemel, kanel og natron i lidt ad gangen under omrøring. Hæld dejen i en stor smurt bradepande og bag kagen ...
-
Kanelkage
Smelt margarinen og rør den grundigt sammen med sukkeret. Hæld derefter kærnemælken i lidt efter lidt. Sigt derefter hvedemel, kanel og natron i lidt ad gangen under omrøring. Hæld dejen i en stor smurt bradepande og bag kagen ...
-
Nemme Hundekiks
Rør det hele godt sammen. Rul dejen ud, og stik kiksene ud med en form. Bag kiksene på en bageplade i ca. 17 minutter ved 180°C ...
-
Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester
Kog blomkålen - den må stadig gerne have en smule bid. Lav en opbagt karrysovs, hvor du først laver en melbolle, og derefter spæder til med skiftevis kogevandet og mælk. Skær hamburgerryg og æg i tern, og tilsæt dem til sovsen...
-
Indianergryde
Skræl og riv gulerødderne. Snit hvidkålen og hak løgene. Svits løg og paprika i lidt margarine. Tilsæt derefter kødet og lad det brune godt. Hæld nu vand og hvidkål i gryden og lad det koge under låg i ca. 10 minutter. T...
-
Kyllinge-Farsret
Til 5-6 personer. Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Lad den køle af, og befri den for skind og ben. Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Bland det hakkede kød med rasp og mel o...
-
Kyllinge-Farsret
Til 5-6 personer. Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Lad den køle af, og befri den for skind og ben. Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Bland det hakkede kød med rasp og mel o...
-
Æblemuffins med Marcipan & Lakrids
12-15 stk. Tænd ovnen pÃ¥ 180°C Smelt margarinen i ovnen, mens den varmer op. Brug en lille ovnfast skÃ¥l. Lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker godt sammen. Riv marcipanen ned i æggemassen, og pisk det godt sammen. TilsÃ...
-
Havregrødspandekager med Banan
Mos bananen. Rør alle ingredienserne godt sammen. Kom lidt margarine på en pande, og hæld ca. 2 spsk dej på panden. Steg dem gyldne på hver side. Kan spises sammen med sirup, yoghurt, frisk frugt eller hvad du lige har lyst ti...
-
Makronmuffins
Pisk æg, sukker og mandelessens tykt og luftigt. Bland mel, margarine, nødder og chokolade i. Bland til sidst makronerne i. Fyld muffinsforme halvt op og bag kagerne ved 200°C i ca. 15 minutter....
-
Oksekødsgryde med Grøntsager
Pil løgene og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Fjern stokken og de grove blade fra kålen, og snit den fint. Brun kødet sammen med løgene og karry i fedt...
-
Pikant Sauce
Sautér grøntsagerne i margarinen i en gryde. Tilsæt tomatpuré og hvidløg. Hæld fløden over, og kog saucen igennem til den har en passende tykkelse. Smag til med salt og peber. Saucen passer perfekt til både fjerkræ, oks...