Opskrifter » Alt Det Andet » PÃ¥læg » Lemoncurd
Lemoncurd opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lemoncurd:
Riv citronskallen fint og pres saften ud af citronerne.
Kom skal, saft, sukker, æg og vanillekorn i en gryde, og tilsæt smør skåret i små tern.
Pisk konstant over svag varme i ca. 15 minutter, til smørret er smeltet, og massen er tyknet. Det må endelig ikke koge, for så skiller det.
Tag gryden af varmen, og hæld citronsmørret gennem en finmasket si, så den bliver jævn og glat.
Hæld det varme citronsmør på et rent, skoldet glas, og sæt låg på. Smørret tykner endnu mere, når det er afkølet. Glasset kan holde sig ca. 1 uge i køleskabet (uden Atamon)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.