Opskrifter » Alt Det Andet » Snacks » Habanero Poppers
Habanero Poppers opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave habanero poppers:
- 8 habanero chili
- 2 pakker Philadelphia
- 2 æg
- Rasp
- 1 liter smagsneutral olie
- 1 par gummihandsker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Habanero Poppers:
Ifør dig gummihandskerne (så du ikke risikerer at komme til at gnide dig selv i øjnene).
Del chilien på midten, fjern kernerne og stokken.
Fyld begge halvdele af chilien med ost, og læg dem sammen igen. Læg chilierne i en lille plastikbøtte, og put dem i fryseren en halv times tid.
Imens chilierne er i fryseren, varmes olien op.
Tag chilierne ud af fryseren.
Slå de 2 æg ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen. Put rasp i en anden dyb tallerken.
Vend nu chilien først i æggene og derefter i rasp - gentag et par gange, så de får en dejlig knasende skal.
Når de alle er klar, sænkes et par af chillierne ad gangen ned i den varme olie. De tages på, når de er gyldenbrune - i løbet af et par minutter.
Serveres som små snacks, men husk at have et glas mælk klar til dine gæster :-)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.