Opskrifter » Alt Det Andet » Snacks » Knasende Müslitoppe
Knasende Müslitoppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave knasende müslitoppe:
- 50 g cornflakes
- 25 g grovvalsede havregryn
- 25 g rosiner
- 25 g tørrede tranebær
- 25 g græskarkerner
- 50 g grofthakkede mandler
- 150 g Marabou Premium 70%
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Knasende Müslitoppe:
Bland cornflakes med havregryn, rosiner, tranebær, græskarkerner og mandler.
Smelt 100 g af chokoladen over vandbad - bare til den akkurat er smeltet.
Hak resten af chokoladen fint.
Tag den smeltede chokolade af varmen og bland den hakkede chokolade i. Nu er chokoladen tempereret, så den holder sig blank og flot.
Vend müsliblandingen sammen med chokoladen, så alt dækkes med chokolade.
Brug 2 teskeer til at komme blandingen i små konfektforme af papir. Opbevar chokoladerne i køleskabet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.