Opskrifter » Bagværk » Brød » Krydderurteflute
Krydderurteflute opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Krydderurteflute:
Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen.
Sæt den til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Slå dejen ned og del den i 2 kugler. Tril hver kugle til en ensartet, aflang pølse i bagepladens længde.
Læg flutene på pladen og lad dem efterhæve 10-15 minutter. Tænd ovnen på 225°C
Rids flutene med et snit i hele længden. Pensl med vand.
Sæt pladen midt i ovnen og bag flutene ca. 25 minutter. Pensl 2 gange med koldt vand under bagningen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.