Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladekage med Marabou
Chokoladekage med Marabou opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladekage med Marabou:
Start med at forvarme ovnen til 180°C.
Smelt smør og sukker i en gryde. Når det er smeltet, kommes chokoladen deri og smeltes.
Pisk æggene luftige i en skål.
Vend det hele sammen med mel og bagepulver. Tilsæt melet lidt efter lidt, og vend det hurtigt sammen med chokolade blandingen og den luftige æggemasse. Til sidst tilsættes det kogende vand.
Kom dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen i 25-30 minutter. Lav chokoladesaucen imens.
Smelt alle ingredienserne til saucen i en gryde ved lavt blus. Rør godt, til det bliver en ensartet masse.
Hæld chokoladesaucen over den færdige kage, når den har afkølet lidt. Servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.