Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkun i Paprika-flødesauce
Kalkun i Paprika-flødesauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkun i paprika-flødesauce:
- 500 g kalkunstrimler
- 200 g champignon
- 200 g bacontern
- 5 dl madlavningsfløde
- 70 g tomatpuré
- Paprika
- Hvidløg
- Allround krydderi
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kalkun i Paprika-flødesauce:
Svits ved høj varme baconternene. Når de har fået lidt farve, tilsættes kalkunstrimlerne. Svits til baconen er sprød og kalkunternene har fået en gylden farve.
Rens champignonerne godt, og skær dem i skiver. Tilsæt dem til retten, og lad det simre lidt ved svag varme.
Tilsæt krydderierne - smag til.
Til sidst tilsættes tomatpuréen og fløden røres i. Lad det stå og simre ved svag varme i ca. 15 minutter.
Kan evt. serveres med frisk båndpasta, en grøn salat og et stykke hvidløgsflutes.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.