Opskrifter » Hovedretter » Kalkun
Kalkun
11 retter fundet i Kalkun kategorien.
-
Kalkunstroganoff
Skær kalkunen i strimler og vend dem i hvedemel. Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Damp champignonerne et par minutter i en tør gryde, tag dem op og stil dem til side. Smelt smørret på en pande, og svits løget, til ...
-
Kalkungryde med Mornaysauce
4 personer. Skær squashen i tern, broccolien i små buketter og forårsløgene i skiver. Lad olien blive varm i en pande, og brun kødet (skåret i tern) i ca. 2 minutter. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Ve...
-
Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce
Brun kalkunbrystet i olie på alle sider i en gryde eller sauterpande. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier og lad det simre under låg i ca. 35 minutter. Vend kødet et par gange undervejs. Læg kødet på...
-
Kalkunristaffel
Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...
-
Kalkunruller med Thaikartoffelsalat
Til 4 personer. Skær kartoflerne i mindre stykker og agurken i tern. Rør creme fraiche, honning, koriander, ingefær, limesaft og salt sammen. Vend kartofler, agurk og løg i dressingen og stil kartoffelsalaten i køleskabet i mi...
-
Kalkun i Paprika-flødesauce
Svits ved høj varme baconternene. Når de har fået lidt farve, tilsættes kalkunstrimlerne. Svits til baconen er sprød og kalkunternene har fået en gylden farve. Rens champignonerne godt, og skær dem i skiver. Tilsæt dem til retten...
-
Kalkunbryst med Pasta & Flødesovs
Brun kalkunbrystet på alle sider i olien. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier. Lad det simre under låg i ca. 35 minutter - vend kødet et par gange undervejs. Tag kalkunbrystet op af gryde, tilsæt fløden ...
-
Fyldt Kalknbryst med Ris & Tomatsauce
Tænd for ovnen. Varmluft 180°C - almindelig 200°C Skær en lomme i kalkunbrystet. Gnid indeni og udenpå med presset hvidløg. Smør pikantosten inde i lommen. Drys udenpå med papirka og en smule salt. Læg halvdelen af baconskive...
-
Kalkunpande med Hvidkål & Æbler
Kartoffelmos: Kog vand og kartofler i en stor, tykbundet gryde ved svag varme og under låg i ca 20 minutter. Gem 1 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos dem groft, f.eks. med en grydeske. Vend kogevand, os...
-
Kalkunfrikadeller med Persillerodssauce
Hak tranebærrene groft. Rør kalkunkød, tranebær, grahamsmel, æg, timian, salt og peber sammen. Spæd med mælken, til farsen får en god lind konsistens. Varm margarinen op på en pande, form 20 frikadeller af farsen og steg d...