Opskrifter » Hovedretter » Lam » Seekh Kebab
Seekh Kebab opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Seekh Kebab:
Læg 12 træspyd i koldt vand i 15 minutter. Så brænder de ikke, når de opvarmes.
Kom farsen i en stor skål. Tilsæt ingefær, chili, garam masala, paprika og salt, og bland godt.
Opvarm olien på en stor pande ved middel varme. Tilsæt løg, og steg dem under omrøring i 8-10 minutter, eller til de er karamelliserede. Pas på, de ikke brænder på.
Opvarm grillen til stærk varme, og smør grillristen let, mens løgene steger.
Tilsæt løgene til lammefarsen, og bland godt.
Del blandingen i 12 lige store portioner. Gør hænderne våde, og form hver portion omkring et spyd. Glat sammenføjningen.
Sæt spyddene under grillen, og grill i 10-15 minutter. Vend dem engang imellem, til kødet er gennemstegt. Kan steges i forvejen op opvarmes i ovnen ved 180°C i 10 minutter inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.