Opskrifter » Hovedretter » Lam » Seekh Kebab


Print opskriften på Seekh Kebab Print opskrift

Del på Facebook

Seekh Kebab opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave seekh kebab:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Seekh Kebab:

Læg 12 træspyd i koldt vand i 15 minutter. Så brænder de ikke, når de opvarmes.

Kom farsen i en stor skål. Tilsæt ingefær, chili, garam masala, paprika og salt, og bland godt.

Opvarm olien på en stor pande ved middel varme. Tilsæt løg, og steg dem under omrøring i 8-10 minutter, eller til de er karamelliserede. Pas på, de ikke brænder på.

Opvarm grillen til stærk varme, og smør grillristen let, mens løgene steger.

Tilsæt løgene til lammefarsen, og bland godt.

Del blandingen i 12 lige store portioner. Gør hænderne våde, og form hver portion omkring et spyd. Glat sammenføjningen.

Sæt spyddene under grillen, og grill i 10-15 minutter. Vend dem engang imellem, til kødet er gennemstegt. Kan steges i forvejen op opvarmes i ovnen ved 180°C i 10 minutter inden servering.

Seekh Kebab opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.