Madkampen.dk » Ingredienser » Garam masala
Opskrifter på mad med Garam masala
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor garam masala indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Butter Chicken med Blomkålsris
Skær kyllingekødet i tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og lad kyllingeternene marinere heri natten over. Steg kyllingeternene på alle sider på en god varm pande til de er møre. Læg dem til side. Opvarm smør p...
-
Samosaer med Hakket Oksekød
Brun kødet sammen med løg og hvidløg i olien. Tilsæt gurkemeje, garam masala og limesaft. Skær kartoflerne i tern, tilsæt dem sammen med ærterne og smag til med salt og peber. Bland melet med salt og smuldr smørret deri. ...
-
Butter Chicken (Gordon Ramsey)
Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...
-
Butter Chicken (Gordon Ramsey)
Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...
-
Lækker Butter Chicken
Til 4 personer. Skær kyllingefileterne i mundrette tern. Blend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og tomater sammen til en sauce, som hældes over kyllingestykkerne. Lad kyll...
-
Chicken Tikka Masala
Til 4 personer Marinade: Hæld yoghurten i en skål. Bland hvidløg, ingefær, garam masala, gurkemeje, chilipulver, salt og limesaft heri. Kylling: Bland kødet med marinaden. Sørg for at alle stykker er dækket. Lad kødet marine...
-
Indiske Hakkebøffer
Bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt hakket oksekød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen godt sammen og form den til ovale bøffer. Lad smørret blive gyldent i en stor pande, og steg bøffe...
-
Indiske Hakkebøffer
Bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt hakket oksekød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen godt sammen og form den til ovale bøffer. Lad smørret blive gyldent i en stor pande, og steg bøffe...
-
Kashmiri Korma
Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Steg under hyppig omrøring i 6-8 minutter, til løgene er gyldenbrune. Rør spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og kardemommebælge i o...
-
Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala
Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt hvidløg, løg og chili, og steg under hyppig omrøring 6-8 minutter, til løgene bliver gyldenbrune. Rør spidskommen, stødt koriander, gurkemeje, salt og tomatpur...
-
Seekh Kebab
Læg 12 træspyd i koldt vand i 15 minutter. Så brænder de ikke, når de opvarmes. Kom farsen i en stor skål. Tilsæt ingefær, chili, garam masala, paprika og salt, og bland godt. Opvarm olien på en stor pande ved middel varme. T...
-
Tandoori Kyllingestykker
Bland alle ingredienserne, undtagen kyllingestykkerne, sammen i en stor skål. Kom så kyllingestykkerne i, og rør, til de er dækket af marinaden. Dæk skålen med film, og sæt den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne natten over...
-
Hurtig Karrypasta
Bland alle ingredienserne i en lille skål til en tyk, rødbrun pasta. Bruges straks eller kommes i en lufttæt beholder, som kan holde sig op til 9 dage i køleskabet....
-
Grøntsags Samosa
Dej: Sigt melet i en stor skål. Tilsæt olien og 4 spsk varmt vand. Bland, til der dannes en blød dej. Ælt dejen med knyttede hænder. Kom vand på knoerne, og pres dem, den ene efter den anden, flere gange ned i dejen. Pres mod si...
-
Nem Butter Chicken
Sæt et kryds i tomatskrællen med en kniv. Læg tomaterne i et ovnfast fad, hæld kogende vand over, og lad det stå et øjeblik. Tag tomaten op med en hulske. Skræl så skrællen af med en kniv. Kom tomaterne i en blender, og blend ti...
-
Butter Chicken
Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Brun dem i lidt fedtstof i en pande. Skær løget/ene i små tern, og tilsæt dem. Strø krydderierne (garam masala, cayennepeber, sukker og salt) over, og rør godt. Tilsæt de hakkede tomate...
-
Bombay Chubby Baby
Lammekødet skæres i tern ca. 2,5 x 2,5 cm og overflødigt fedt skæres væk. Steg løgene gyldne i ca. 8 min og tilsæt hvidløg og de grønne chili og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt de stødte krydderier og lad det stege i...