Opskrifter » Mad til Højtider » Sommer » KoldskÃ¥l med Rabarber
Koldskål med Rabarber opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldskål med rabarber:
- 200 g rabarber
- 50 g sukker
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 50 g sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 3 dl kærnemælk
- 2 dl tykmælk
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Koldskål med Rabarber:
Små stykker rabarber koges let møre med sukker ved svag varme. Sættes i køleskabet til det er koldt.
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps, og rør kærnemælk og tykmælk i.
Vend rabarberne i koldskålen og servér med kammerjunkere.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.