Madkampen.dk » Ingredienser » Rabarber
Opskrifter på mad med Rabarber
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor rabarber indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Rabarberkylling i Karry
Til 4-5 personer. Skær kyllingen i mundrette tern. Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden a...
-
Mandelbund med Rabarberskum & Jordbær
Blend mandlerne (med skal) groft. Tænd ovnen på 175°C Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er helt stift. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form foret med bagepapir. Bag bunden i o...
-
Rabarberkompot med Yoghurt & Knas
Til 4 personer. Skyl og snit rabarberne. Bring de snittede rabarbere langsomt i kog sammen med sukker og vanille. Lad det simre i 5 minutter, og sæt det til afkøling. Smelt sukkeret på en lille pande og vend havregryn og nødde...
-
Rabarber Crumble med Mandler
Skær margarinen i tern, og hæld dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen. Smuldr dejen sammen til små klumper. Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanille og Maizena. Kom stykkerne i et smurt ildf...
-
Marengs med Rabarberskum & Jordbær
Til 12-16 personer. Tænd ovnen på 175°C. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk, til de er helt stive. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir. Bag bunden i ov...
-
Koldskål med Rabarber
Små stykker rabarber koges let møre med sukker ved svag varme. Sættes i køleskabet til det er koldt. Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps, og rør kærnemælk og tykmælk i. Vend rabarberne i koldskålen og...
-
Eton Mess med Bagte Rabarber
Til 4 personer. Tænd ovnen på 120°C (ikke varmluft). Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og pisk, til sukkeret er opløst. Smør marengsmassen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag marengsen i o...
-
Rabarber Fool
Til 6-8 portioner. Skær rabarberne i skiver og hæld dem i et ovnfast fad sammen med sukkeret (hak evt. ingefær fint, og vend det i rabarberne). Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 25 minutter. Lad dem køle helt af. Gem lidt af siruppe...
-
Jordbær-Rabarber Marmelade
Hæld bærrene i en gryde, og lad dem tø helt op. Hæld sukkeret i - på pakken står der 1:1, men det kan godt blive lidt sødt, så du kan godt nøjes med 800 g syltesukker. Lad det koge op, skru lidt ned og lad det koge 10-12 minu...
-
Sukkerfri Rabarbercrumble
Skyl rabarberne og skær dem i skiver på ca. 1 cm. Fordel dem i bunden af et ildfast fad. Mos bananen og bland de øvrige ingredienser i. Fordel crumblen over rabarberne og bag den i ovnen ved 200°C i 20 minutter eller til din crumb...
-
Rabarbermarmelade
Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vanillesukker, vand og citronskal. Bring gryden i kog, og skru ned for varmen. Rør rundt i gryden, og lad marmeladen simre et par minutter. Tag gryden af blu...
-
Frangipane med Rabarber
Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm. Kom rabarber, cand og sukker i en gryde, og lad det koge op ved svag varme i 5-10 minutter, til rabarberne er møre og sukkeret opløst. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne. Si saft...
-
Frangipane med Rabarber
Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm. Kom rabarber, cand og sukker i en gryde, og lad det koge op ved svag varme i 5-10 minutter, til rabarberne er møre og sukkeret opløst. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne. Si saft...
-
Rabarberkage med Marengslåg
Tænd ovnen på 200°C Pisk smør og æg godt sammen med en håndmixer. Bland flormelis, hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i dejen. Vend det hele godt sammen. Fordel dejen i en lille, smurt bradepande. Rens rabarberne, og ...
-
Rabarber Cupcakes
Rens og skær rabarberne i mindre stykker. Pisk smør, sukker og vanillekorn sammen til en luftig masse. Tilsæt æggene, et ad gangen til blandingen er jævn. Bland melet, revet marcipan og bagepulver sammen. Drys rabarberstykk...
-
Kærnemælkskoldskål med Rabarber
Til 4 personer. Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en let og luftig æggesnaps. Rør kærnemælken i, og stil koldskålen koldt. Rens og skær rabarberne i små stykker, som koges møre med en smule vand og 100 g sukker...
-
Rabarberroulade
Tænd ovnen på 200°C Rens rabarberne og skær dem i skiver og vend dem med sukker. Læg rabarberstykkerne i et smurt, ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Læg husblasen i blød i koldt vand. Tag rabarberne ud af ovnen....
-
Frikadeller med Rabarber & Havregryn
Hak løgene fint i meget små tern. Bland dem med farsen og æggene, brug gerne hænderne. Tilsæt havregryn og finthakket rabarber, og bland det hele godt. Hæld mælken i til sidst. Rør det hele godt sammen og smag til med salt ...
-
Chokolademuffins med Jordbær & Rabarber
Hæld chokolade og smør i en tykbundet gryde, og smelt det ved lav varme. Pisk æggene i. Tilsæt sukker, salt, mel og bagepulver og rør dejen til en ensartet masse. Rens og skær rabarberne i 1 cm stykker. Rens og skær jordbær...
-
Rabarbersirup
Skær rabarberne i mindre stykker. Kog dem sammen med vandet og sukkeret - det skal spilkoge i 10-15 minutter. Hold øje med at det ikke koger over. Sigt rabarberstykkerne fra. Nu har du rabarbersaft. Herefter skal det koges yderliger...
-
Rabarbertærte med Marengs (Vægtvogterne)
12 portioner. Bland hvedemel og majsmel med bagepulver, æggeblomme, kvark og æblemos til en smidig dej. Fordel dejen i en smurt springform, og lad den hvile i køleskabet i ca. 1 time. Skær rabarberne ud i stykker, bland dem med...
-
Rabarberdessert med Skyr & Havregryn
Rens rabarberne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en spiseskefuld vand sammen med Hermesetas og vanille. Lad det køle af. Smelt honningen på en stegepande, og tilsæt hakkede mandler og havregryn. Vend det godt rundt, og læg...
-
Rabarber Bagt med Polenta
Vask rabarberne og snit dem i små stykker. Vend dem sammen med sukker og fordel dem i 2 ovnfaste skåle. Bland de to slags mel med sukker, bagepulver og salt. Hak det kolde smør i til en smuldredej. Vend forsigtigt kærnemælken ...
-
Upside-Down Rabarberkage
Rør smeltet smør og farin sammen og fordel det i bunden af en form (ca. 20x20cm). Vask rabarberne, snit dem i 3 cm lange stykker og læg dem i formen. Pisk smør og sukker luftigt og pisk æggene i. Sigt de tørre ingredienser sa...
-
Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber
4-6 personer. Tænd ovnen på 200°C. Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykker. Vend rabarbersykkerne sammen med sukker blandet med appelsinskal, bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og ba...