Opskrifter » Pastaretter » Lasagne » Lasagne med Bechamelsauce
Lasagne med Bechamelsauce opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lasagne med bechamelsauce:
- 1 løg
- 3 gulerødder
- 600 g hakket oksekød
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse koncentreret tomatpuré (140g)
- ½ spsk oregano
- ½ spsk basilikum
- 1 oksebouillonterning
- 1 dl vand
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lasagne med Bechamelsauce:
Hak løgene, og riv gulerødderne. Svits løgene sammen med kødet i en gryde, til kødet er brunt.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, gulerødder, oregano, basilikum, bouillon samt salt og peber. Lad det hele simre 5-10 minutter.
Smelt imens smørret i en lille tykbundet gryde. Hæld melet i under kraftig omrøring, til det hele hænger sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, og kog saucen op. Riv osten. Kom herefter muskatnød og ost i, og lader saucen koge igennem et par minutter, mens du stadig rører rundt.
Tænd ovnen på 200ºC varmluft - 225ºC alm. ovn.
Læg skiftevis et lag kødsauce, bechamelsauce og lasagneplader i et ildfast fad. Afslut med et lag bechamelsauce.
Bag lasagnen ca. 25-30 minutter.