Madkampen.dk » Ingredienser » Oksebouillonterning

Opskrifter på mad med Oksebouillonterning

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor oksebouillonterning indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kødsauce med Syltede Paprika

    Varm olien i en stor gryde. Svits løg og hvidløg. Hæld de tørre krydderier i og steg dem med lidt. Put kødet i og lad det brunes let. Gør bouillonen klar. Hæld frisk basilikum og bladselleri i, og rør godt. Hæld de sylt...


  2. Lasagne med Bechamelsauce

    oksebouillonterning

    Hak løgene, og riv gulerødderne. Svits løgene sammen med kødet i en gryde, til kødet er brunt. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, gulerødder, oregano, basilikum, bouillon samt salt og peber. Lad det hele simre 5-10 minutter. ...



  3. Emmas Hjemmelavede Lasagne

    Oksekødet svitses, og når det er brunet af kommes løg og hvidløg i gryden og svitses med. De revne gulerødder og peberfrugten, der skal skæres i tern, kommes derefter i gryden og svitses med. Krydr med salt og peber efter behov. B...