Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Tagliatelle med Løgsalsa
Tagliatelle med Løgsalsa opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tagliatelle med løgsalsa:
- 500 g tagliatelle
- 4 store, faste og modne tomater
- 1 rødløg
- 2 spsk hakket, frisk basilikum
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk balsamico
- Til serveringen:
- Sorte, stenfri oliven
- Revet parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tagliatelle med Løgsalsa:
Skold og flå tomaterne. Udkern dem og hak frugtkødet fint. Pil løget og hak det fint.
Bland tomat, løg og basilikum i en skål. Pisk olie og eddike sammen og rør det i tomatblandingen.
Bring saltet vand i kog i en stor gryde og dryp lidt olie i. Tilsæt pastaen, rør rundt til vandet koger igen. Lad pastaen koge al dente efter pakkens anvisninger. Lad pastaen dryppe godt af.
Bland tomatsalsaen med den varme pasta og servér i en stor skål. Garnér med oliven og parmesanost, hvis det ønskes.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.