Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli
Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave alt i Én gryde - orichette med pølse & broccoli:
- 1 spsk olivenolie
- 450 g krydret Italiensk svine- eller kyllinge pølse
- 450 g broccolibuketter
- 2 fed pressede hvidløg
- 9 dl hønsebouillon
- 300 g orichette (eller anden pasta)
- Salt
- Peber
- 2 spsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk citronskal
- 30 g friskrevet parmesanost
- Lidt grofthakkede crutoner
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli:
Til 4 personer.
Opvarm olien i en sauterpande ved middelvarme.
Tilsæt pølsefarsen, og steg det i 3-4 minutter, til det ikke længere er pink. Læg det på en tallerken.
Steg nu brccolibuketterne i et par minutter, og læg dem derefter på tallerkenen sammen med pølsen.
Steg nu hvidløget på panden i et minuts tid - eller til det begynder at dufte. Tilsæt bouillonen og pastaen, og sørg for at der er nok varme på til at det bobler uden at bulderkoge. Kog til pastaen er al dente.
Tilsæt herefter broccoli og pølse til retten igen og lad det koge i omtrent 3 minutter mere, til broccolien og pastaen er mør. Rør indimellem, så der ikke er noget der brænder sig fast.
Smag til med salt og peber, og rør citronaft og citronskal i. Fjern det fra varmen, og rør osten i og pynt med de grofthakkede crutoner.