Opskrifter » Pastaretter » Pastasaucer » Tomat- og Grøntsagssauce
Tomat- og Grøntsagssauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tomat- og grøntsagssauce:
- 1 finthakket løg
- 1 stor groftrevet gulerod
- 2 fine stilke, skåret i tynde skiver bladselleri
- 1 udkernet rød peberfrugt
- 2 spsk jomfruolivenolie
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 spsk friskhakket basilikum
- 1 spsk friskhakket oregano
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tomat- og Grøntsagssauce:
Svits alle grøntsagerne i olien under omrøring uden de tager farve.
Tilsæt tomater, bouillon, basilikum og oregano og lad saucen småkoge ca. 10 minutter. Smag den til med salt og peber.
Saucen vendes i varm pasta og serveres sammen med friskrevet parmesanost.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.