Madkampen.dk » Ingredienser » Gulerod

Opskrifter på mad med Gulerod

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor gulerod indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Grøntsagsbearnaise

    Kog grøntsagerne møre. Hæld det hele i en foodprocessor, og kør det til en jævn masse. HF 1-2: blomkål, løg, gulerod, bladselleri HF 3: HF 4: Fedt: smør Smagsgiver: bouillonterning, salt, estragon, bearnaise essens...


  2. Sense - Gulerodskage

    Til 1 person (til 1 måltid) Blend alle ingredienserne til kagen og lad dejen sætte sig i 10 minutter, så HUSK virker. Hæld dejen i et mindre ildfast fad og bag den i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 20 minutter. (tjek med en gaff...


  3. Jettes Gulerodsbrud

    gulerod

    Giver ca. 12 stk. Smelt margarine og lidt af mælken i en gryde. Hæld det sidste mælk i. Mærk efter, det må kun være lunt. Hæld det i en skål. Smuldr gæren i margarine/mælkeblandingen. Tilsæt sukker, salt og æg. Rør rundt....



  4. Sense - Gulerodsboller

    Til 12 stk. Blend ærterne sammen med creme fraiche til en grødet masse. Tilsæt gulerødder, æg, HUSK, salt, solsikkekerner og hørfrø. Rør dejen sammen med en hÃ¥ndmixer med dejkroge pÃ¥. Tilsæt melet af 3-4 gange under omrÃ...


  5. Hakket Oksekød & Spidskål med Krydderier - I Ovn

    Til 4 personer. Opvarm en pande med lidt olie, sautér gulerødder og spidskål i 3 minutter. Gør det om nødvendigt af 2-3 omgange. Læg det i et ildfast fad. Riv lidt muskatnød over. Kom lidt mere olie på panden, og brun oksekød...


  6. Kyllingefrikadeller med Flødeblomkål

    Skær blomkål og gulerødder i skiver og læg dem i et ildfast fad. Hæld mornaysauce over. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter. Til frikadellerne blendes alle grøntsagerne og blandes med kødet. Rør æggehvider og havr...


  7. Gulerod-Fersken Kage

    Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld deje...


  8. Blomkålsmuffins

    Blend blomkål og gulerod til det ligner ris. Steg bacon på panden i lidt olie. Tilsæt løget og vend det lidt rundt. Tilsæt blomkålsblandingen, cherrytomater og bladselleri. Lad det simre nogle minutter. Tilsæt krydderier og ...


  9. Kylling-Karrysuppe med Grøntsager

    Kog kyllingen i vand tilsat en bouillonterning. Gem kogevandet. Brænd karryen af i smør i en gryde. Kom mel ved, og lav det til en melbolle. Lav en opbagning med kogevandet fra kyllingen. Spæd op med ananassaft og fløde. Skær ...


  10. Hjemmelavet Tomatsuppe med Gulerod

    Skær tomaterne over i halve. Skræl og skær løget i mindre stykker. Pil hvidløgene og skær dem i mindre stykker. Skræl guleroden og skær den i mindre stave. Læg alle grøntsagerne i en gryde, og hæld vandet samt bouillonte...


  11. Gulerodssuppe med Linser

    Til 4 personer. Kartofler, gulerødder og løg skrælles, skæres i mindre stykker og svitses i olie. Tilsæt bouillon, salt, peber og timian og lad grøntsagerne koge i ca. 15 minutter. Purér suppen i en blender eller foodprocess...


  12. Grove Gulerodsboller

    Skræl gulerødderne og riv dem groft. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt gulerødder, honning og salt og rør det hele godt igennem. Tilsæt begge slags mel og ælt dejen godt og grundigt. Lad dejen hæve tildækket i en time. Fo...


  13. Kyllingefrikadeller

    Rør kyllingefarsen med salt. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og bland godt. Sæt på køl 1 times tid og form derefter 12-14 frikadeller og steg dem i fedtstof på panden ca. 4-5 min på hver side....


  14. Tacotærte

    Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og bland melet med loppefrøskaller, smør, æg og salt. Smør en springform med smør og try dejen ud i formen. Prik nogle huller i den med en gaffel og lad bunden hvile i køleskabet i ca. 30 mi...


  15. Pikant Sauce

    Sautér grøntsagerne i margarinen i en gryde. Tilsæt tomatpuré og hvidløg. Hæld fløden over, og kog saucen igennem til den har en passende tykkelse. Smag til med salt og peber. Saucen passer perfekt til både fjerkræ, oks...


  16. Frisk Pastasalat

    Kog pastaskruerne i rigeligt letsaltet vand. Lad dem køle af, eller skyl dem i koldt vand. Vend resten af ingredienserne i, og lad salaten stå koldt indtil servering....


  17. Gulerodspandekager

    Bland alle ingredienserne godt og stil dejen ind i køleskabet en halv times tid. Varm smør eller margarine op på en pande, og steg pandekagerne (ca. 3/4 dl dej til hver). Spises lune med en klat skyr eller lidt sirup....


  18. Oksekøds Meatza

    Tænd ovnen på 220°C. Riv guleroden på den grove side af et rivejern. Hak basilikummen groft. Rør alle ingredienserne sammen. Fordel kødmassen på en bageplade beklædt med bagepapir, så massen er ca. 1 cm høj. Bag bunden...


  19. Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler

    4 personer. Bland fetaosten og spinaten med det hakkede løg. Hæld citronsaften på. Drys med salt og peber. Tør pangasius fileterne fri for vand med lidt køkkenrulle, og rul dem i spinat/feta blandingen. Hold dem sammen med tandst...


  20. Gratineret Laks Med Rejer, Asparges & Parmesanost

    4 personer. Tænd ovnen på 175°C. Vask og kog kartoflerne. Pil dem, når de er kogte. Læg laksestykket i et lille smurt ildfast fad. Hæld grøntsagsbouillonen ved, og krydr laksen med salt. Dæk fadet med sølvpapir, og steg...


  21. Spaghetti med Kødsauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 11 ProPoints pr. portion. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hak grøntsagerne i en blender. Opvarm en pande og brun kødet og grøntsagerne i en lille smule olie. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpure...


  22. Paprikakylling med KÃ¥lsalat

    Til 2 personer. Bland majsgryn, sesam, paprika og salt og vend kyllingelÃ¥rene heri. Læg kyllingelÃ¥rene i et ovnfast fad og sæt dem i en 200°C varm ovn i 50 minutter. Kom limesaften i en morter sammen med chili, halvdelen af nÃ...


  23. Kyllingeboller i Karry

    Hak løgene fint. Bland kyllingekød, løg, mel, æg, salt og peber godt. Det skal være en klistret fars. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt bouillonterningen. Form bollerne, og put dem i gryden - det skal kun putre, det må ikke...


  24. Fisk med Porrer & Mornaysauce

    Til 4 personer. Steg baconskiverne sprøde. Lad dem køle af. Skær porrer i skiver og kog dem i 10 minutter. Læg dem nederst i et ovnfast fad. Riv gulerødderne, og læg dem ovenpå porrerne sammen med ærterne. Læg torsken (...


  25. Fisk Bagt med Porrer & Ost

    Til 4 personer. Skær fisken i passende stykker eller optø fiskeblokkene. Dup fiskestykkerne tørre, og læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver på skrå (gem endestykkerne til sala...