Opskrifter » Slankeopskrifter » LCHF - Low Carb » Laks pÃ¥ BlomkÃ¥lsbund
Laks på Blomkålsbund opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Laks på Blomkålsbund:
Til 1 person.
Krydr laksen med salt og citronpeber.
Vikl baconskiven om og steg den ved middelhøj varme i 3 minutter på hver side.
Skyl blomkålen og hak den fint.
Skær sukkerærter i strimler og radiser i små tern.
Rør skyr med klippet dild og paprika og smag til med salt og peber. Bland dressingen med blomkål, ærter og radiser. Servér.
Tip! Bacon kan erstattes med en skive lufttørret skinke. Den saltede røgede smag går godt sammen med fisken
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.