Madkampen.dk » Ingredienser » Dild

Opskrifter på mad med Dild

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor dild indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer

    Til 2 personer. Find en udstikker der passer til størrelsen på rugbrøder, og udstik 4 runde stykker brød. Steg dem i en smule olie, til de bliver sprøde, og drys med lidt salt og peber. Kog ærterne i 10 minutter, hæld vandet...


  2. Laks på Blomkålsbund

    Til 1 person. Krydr laksen med salt og citronpeber. Vikl baconskiven om og steg den ved middelhøj varme i 3 minutter på hver side. Skyl blomkålen og hak den fint. Skær sukkerærter i strimler og radiser i små tern. Rør ...


  3. Rosti med Rørt Laks

    Til 2 personer. Riv squashen, pres væden fra, og bland den med osten. Rør æg, Pofiber, salt og peber i. Del blandingen i 4, og steg dem som små pandekager i smørret ved middel varme på begge sider. Rør laksen med creme fraic...


  4. Avocado med Torskerogn & Stenbidderrogn

    Til 4 personer. Mos torskerognen og bland den med creme fraiche, purløg, salt og peber. Flæk avocadoerne og fjern stenene. Dryp dem med citronsaft. Fyld torskerognsmassen i de halve avocadoer og slut med en god klat stenbidderrog...


  5. Lynhurtig Kebab af Hakket Oksekød

    Steg løg og hvidløg i lidt olie i en dyb pande. Kom kød, ras el hanout, kanel og chiliflager på panden og steg, imens du rører jævnligt, indtil kødet er brunet og smuldret. Skub kødet lidt til side og tilsæt tomatpuré og lad...


  6. Gravad Svinemørbrad

    Skær sener af mørbraden. Læg den i en frysepose, og put salt, sukker og dild i. Ryst det hele godt sammen. Pust lidt luft i posen og luk den godt. Læg posen i køleskabet og vend den 2 gange i døgnet. På 3. dagen er den færdig....


  7. Laksemousse på Rugbrød

    Udblød husblasen og smelt den med det vand, der hænger ved. Hæld lidt ad gangen i creme fraichen, så den er lunken. Rør alt det andet sammen og hæld til sidst creme fraichen i. Bland flødeskummet i til sidst, og smag til med sa...


  8. Rosenkålssalat med Laks

    Til 4 personer. Skær mango og avocado i små tern. Skær rødløg og rosenkål i tynde skiver på et mandolinjern. Bland løg, rosenkål, mango og avocado. Pisk olivenolien med citronsaft, sirup, cayennepeber og salt og hæld d...


  9. Rejesalat med Æbler & Kartofler

    Skær kartoflerne i mindre stykker og kom i en skål med rejer og æbler i tern. Rør en dressing af ymer, mayonnaise, sennep og hakket dild. Smag til med salt og peber og vend dressingen i salaten. Pynt med kaviar....


  10. Blomkålssalat med Radiser & Ærter

    Skyl blomkålen og hak den fint. Skær ærterne i tynde skiver og radiserne i små tern. Rør creme fraiche og mayonnaise med klippet dild, revet citronskal og og saft. Smag til med salt og peber. Bland dressingen med blomkål, ær...


  11. Tunsalat med Æbler

    dild

    Skræl og skær æblet samt løg og peberfrugt i små tern. Hæld vandet fra tunen, og hæld det i en skål. Bland tun med yoghurt og mayonnaise. Rør derefter grøntsagerne, dild og de 2 æg i. Smag til med salt, peber og citrons...



  12. Kyllinge Gyros

    Bland i en lille skål yoghurt, dild, presset hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber. Sæt det til side. Varm olien i en pande. Tilsæt kylling skåret i 1 cm strimler, tyndtsnittet løg, oregano, dild, salt og peber. Sautér...


  13. Kyllinge Gyros

    Bland i en lille skål yoghurt, dild, presset hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber. Sæt det til side. Varm olien i en pande. Tilsæt kylling skåret i 1 cm strimler, tyndtsnittet løg, oregano, dild, salt og peber. Sautér...


  14. Tapas med Rösti & Røget Laks

    Dild

    Bag pommes rösti efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af. Læg en klat Philadelphia på hver rösti og derefter 2 aspargestoppe (gem evt. enderne til salat). Læg et stykke røget laks på hver og slut af med en lille dusk ...



  15. Spidskålssalat med Blommer

    Vask kålen, skær det grove fra, og snit resten fint. Rist nødderne på en tør pande, til skallen begynder at tage farve og falde af. Læg nødderne i et viskestykke og rul skallerne af. Skyl dilden og lad den dryppe af. Skyl bl...


  16. Sprød Kålsalat

    dild

    Til 4 personer som tilbehør. Halvér kålen, fjern stokken og snit den halve kål fint. Drys kål med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet, men det øvrige tilberedes. Skær æblerne i tynde både og hak dild. Rør...



  17. Krabberuller

    Til 2 personer. Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved middel varme, og hæld æggemassen på. Lad massen sætte sig, vend omeletten, og lad den bage i yderligere et par minutter. Bland...


  18. Fennikelsalat med Ærter & Jordbær

    Til 2 personer. Skær fenniklen i tynde skiver på et mandolinjern, bælg ærterne og skær jordbærrene i tynde både. Pisk olien med fintrevet skal og saft fra citronen og sirup. Bland fennikel, ærter, jordbær, dild og peanuts ...


  19. Lynhurtig Lakserulle

    Bland yoghurt og krydderurter sammen med salt og peber. Læg lakseskiverne på et stykke bagepapir og smør dressingen på. Rul laksen rundt som en pølse og læg den på køl i ca. 1 time. Skær rullen i skiver, og anret den på en t...


  20. Laksefrikadeller med Remouladesovs

    Bland alle ingredienserne til farsen sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande. Bland alle ingredienserne til remouladesovsen sammen. Smag til med salt og peber. Serveres frikadellerne med remouladesov...


  21. Rissalat med Rejer

    Kog risene efter anvisningen på pakken - husk salt. Lad dem køle af. Tø rejerne op (hvis de er frosne) og skær tomaterne i både. Snit aspargesene i ca. 2 cm lange skrå stykker - kassér rodenden. Bland ris, rejer, grøntsager...


  22. Frikadeller med Spidskålssalat

    dild

    Ælt kødet med mælk, havregryn, æblemost, presset hvidløg og lidt samt og peber. Steg i olie som almindelige frikadeller. De kan evt. lunes færdige i ovnen ved 160°C i 5-8 minutter. Hæld de frosne bønner i en skål, og hæld k...



  23. Frittata med Kartofler, Spinat & Feta

    Til 3-4 personer. Tænd ovnen på 175°C Svits kartoffelskiverne i lidt olie. Tag kartoflerne af panden og svits nu løg og hvidløg. Og derefter spinat. Pisk æggene og tilsæt de øvrige ingredienser - rør godt rundt. Hæld d...


  24. Krydderurtepandekager med Laksefyld

    Rør æggene med mel og salt, til massen bliver sej. Rør halvdelen af olien i, derpå vandet og lad så dejen hvile i en halv time. Rør krydderurterne i. Pensl en varm pande med lidt olie og hæld dej på. Bag pandekager af alt dejen. ...


  25. Nem Spidskålsalat med Rødløg

    Snit kålen fint og skær peberfrugt og rødløg i tern. Bland alle ingredienserne til dressingen og vend derefter kål, peberfrugt og løg i. Passer til de fleste slags kød....