Opskrifter » Slankeopskrifter » LCHF - Low Carb » Parisertoast af HvidkÃ¥l
Parisertoast af Hvidkål opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Parisertoast af Hvidkål:
Til 2 stk.
Blend hvidkålen fint i en foodprocessor, tilsæt æg, æggeblommer, ost, kokosolie, Husk, pofiber, salt og peber og blend det til en ensartet masse.
Del kåblandingen i 4 portioner og pres hver portion til en 12x12 cm firkant på en plade beklædt med bagepapir.
Bag firkanterne ved 190°C i 20 minutter, vend dem og bag dem i yderligere 15 minutter.
Læg firkanterne sammen to og to med ost og skinke imellem og rist dem i en toaster, til osten er smeltet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.